Novak Đoković ide u KARANTIN sa Timom i Nadalom!

0 5,622

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uskoro bi trebao da krene put Australije kako bi prošao period u karantinu od 14 dana koji je obavezan pred Australijan open

 

Kako je ranije najavljeno novak je trebao da bude u karantinu u Melburnu, ali je da odluka promenjena potvrdio je direktor Australijan opena, Kreg Tili. Problem za organizatore bile su tužbe koje su uručili vlasnici apartmana u hotelu Vestin Melburn, te su zbog toga morali da menjaju hotel i traže alternativna rešenja.

Došli smo do ivice broja ljudi kojima je dozvoljeno da budu u karantinu u Melburnu. Obratlli smo se vladi Južne Australije u vezi sa mogućnošću da oni stave u karantin najmanje 50 ljudi. Ali oni ne bi bili zainteresovani za to, jer im ne donosi korist da rizikuju celu svoju zajednicu. Ali bilo bi dobro da postoji egzibicija neposredno pre Melburna, tako smo izabrali Top 3 muškaraca i Top 3 žena i oni će igrati egzibiciju od 29. do 30. januara.

To automatski znači da će Novak Đoković, Rafael Nadal i Dominik Tim biti u karantinu u Adelejdu, a sa njima će biti Ešli Barti, Simona Halep i Naomi Osaka.

Srđan Stevanović

– Uslovi karantina će ostati isti. Biće u različitim hotelima u manjoj grupi i putovaće direktno do Adelejda. Mislimo da je ovo odlična prilika za pokretanje pre nego što uđemo u sezonu – naveo je Tili.Komentari

komentara

Foto reuters
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.