NOVA SAZNANJA O EGZEKUCIJI U BELVILU: Likvidirani ugostitelj imao vozni park od MILION EVRA?!

Stravično ubistvo na Novom Beogradu.

Aleksandar Stamenković (42), koji je ubijen u subotu kod Belvila na Novom Beogradu, imao je šest skupocenih automobila, vrednih nešto manje od milion evra, saznaje Informer.

Stamenković, vlasnik kafića “Pjaca del kafe” i trgovac kafom, imao je četiri najluksuznija modela džipa “lend rover” u različitim bojama i dva skupocena “maseratija”. Policija veruje da je njegov posao sa kafom i ugostiteljstvom zapravo bio samo paravan za trgovinu drogom, što je bio i najverovatniji motiv za njegovu likvidaciju.

POVERIO SE PRIJATELJU PRE SMAKNUĆA: Vlasnik kafića u Belvilu znao da će biti ubijen!?

Izvor iz istrage rekao je za Informer da je Stamenković svaki dan vozio drugo vozilo iz svog bogatog voznog parka.

– To ukazuje da se plašio za svoju bezbednost, pa je menjao vozila da bi ga teže pratili. Verovatno je dodatni motiv i to što je voleo da se hvališe prijateljima luksuznom voznim parkom – smatra izvor blizak istrazi, i dodaje da je Stamenkoviću nedavno ukraden jedan od tih “lend rovera”, što je i prijavljeno policiji.

Policija i dalje traga za ubicom

Podsetimo, Stamenković je izrešetan u subotu ujutro u blizini kafića “Pjaca del kafe”, u novobeogradskom naselju Belvil. Ubice su bile obučene u crno i maskirane, a pobegle su na motoru, koji je kasnije nađen na Topčideru. Policija intenzivno traga za njima.
Izvor upućen u istragu kaže da se samo dan pre likvidacije požalio prijatelju da mu preti opasnost.

– U petak je u kafiću “Pjaca del kafe” u Belvilu sedeo sa dobrim prijateljem. Otkrio mu je da mu prete i tvrdio da misli da su to gluposti i prazne priče. Ipak, čovek koji je sedeo s njim dobro ga poznaje i odmah mu je bilo jasno da je Stamenković poruke koje su stigle do njega shvatio ozbiljno, iako se trudio da to ne pokaže – otkriva izvor.

On navodi i da Stamenkoviću prijatelj nije rekao ko mu preti, niti zbog čega bi mogao da postane meta plaćenih ubica.

SD

Komentari su zatvoreni.