NEVEROVATNA REAKCIJA ŽRTVE NASILNIKA SA VOŽDOVCA! On izneo sramnu odbranu!

0

Aleksandar K. (24), koji je prekjuče uhapšen pošto se u javnosti pojavio uznemirujući snimak na kom se vidi kako brutalno šutira devojku, delimično je na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivicu, tvrdeći “da nije sve bilo baš tako kao što se na snimku vidi”.

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni mladić je pred tužiocem pokušao da opravda svoj postupak, ali je rekao i da se kaje.

 

Kajem se, ali nisam je mnogo jako šutnuo. Na snimku sve to izgleda mnogo gore, a u stvarnosti nije bilo baš tako – navodno je rekao Aleksandar K., nakon čega je tužilac predložio da mu se odredi pritvor, što je sud prihvatio.

 

Osumnjičeni se tereti za nasilničko ponašanje, a pritvor je zatražen zbog sumnje da bi mogao da ponovi delo – objašnjava naš izvor.

Nije prijavila

Nasilje koje je uznemirilo građane dogodilo se 12. juna nasred ulice na Voždovcu, a policija je osumnjičenog uhapsila prekjuče, i to nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, pošto pretučena devojka nije prijavila nasilje policiji. Pretpostavlja se da je snimak napravio građanin koji je slučajno kroz prozor video nemilu scenu.

– Vidi se kako mladić u Ulici vojvode Stepe na parkingu udara devojku. Oni su se najpre gurali, a potom je mladić šutnuo devojku nogom u grudi. Ona je pala i ostala da leži, potom se on vratio do svog automobila i otišao – prepričao je sagovornik šta se vidi na snimku.

Policija je pronašla osumnjičenog zahvaljujući tome što se na klipu vidi automobil kojim je Aleksandar K. otišao.

– Pronađen je u stanu u Beogradu. Nije se opirao hapšenju i mirno je krenuo sa policajcima. U policiji nije želeo da govori o nasilju za koje se sumnjiči, ali je pred tužiocem izneo odbranu – kaže sagovornik Kurira.

Pet godina zatvora

Ukoliko se dokaže da je osumnjičeni počinio krivično delo nasilničkog ponašanja, preti mu zatvorska kazna od šest meseci do pet godina. Nažalost, ovo je drugi slučaj nasilja nad ženama koji je zgrozio Srbiju prethodne nedelje, a koji je zabeležen mobilnim telefonom.

– Najpre se na internetu pojavio snimak kako Nikola V. (34) u glavu šutira devojku (36) na Adi Ciganliji, naočigled građana. Mladić je brzo identifikovan i uhapšen, a priznao je pred tužilaštvom da je tukao devojku. Međutim, ona ne želi da ga tereti i nije izvadila čak ni povrednu listu – podsetio je naš izvor i dodao da su se navodno žrtva i Nikola V. još iste večeri pomirili.

Foto printscreen/Republika
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.