NESTAO PACIJENT IZ KOVID BOLNICE U SUBOTICI! Mihalj dijabetičar na insulinu, ćerka veruje da je u krugu bolnice!

0 54,782

Subotičanin Mihalj Harangozo (80) nestao je u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici koja je u kovid sistemu.

 

Njegova ćerka Ivanka Nikolić kaže da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma. Svi u porodici su veoma zabrinuti za njega, pogotovo što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a dodatno što je utvrđeno da je pozitivan i na virus korona.

Moj tata je pozitivan na koronu. Kod kuće nije imao simptome korone. U nedelju, majka nije primetila, nestao je iz kuće. Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban. Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Niko nije onda mislio da ima koronu, ali kada su ga testirali konstatovali su da je pozitivan i zadržan je. Nestao je iz dela Kovid 2 ujutru u pet časova u sredu. Kada sam nazvala bolnicu da pitam za njega rekli su mi da ga nema, da je otišao. On jedva hoda i jako je debeo, sigurna sam da je još uvek negde u bolnici ili u krugu bolnice. Prosto ne mogu da verujem da je mogao sam u tom stanju da ode neprimećen, morao je da prođe i pored portira. Nikada ranije se to nije dešavalo – kaže ona.

Porodica moli svakoga ko ima bilo kakvu informaciju ili vidi Mihalja Harangozo da ih obavesti na 064/27-50-271 ili da pozove policiju.

Istraga je u toku i prema rečima Ivanke Nikolić danas će biti dodatno i detaljno pretraženo i dvorište i okolina bolnice.

Verujem da mi otac sada izgleda kao beskućnik, jer je bio sav izgreban i u pidžami, ako je negde otišao sigurno tako deluje. Svaka informacija nam mnogo znači – moli ćerka.Komentari

komentara

Foto Tanjug/Zoran Žestić
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.