NEIZMERNO ZALAGANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA SVOJ NAROD

0

U vremenu kada nas je zadesila ova pošast, predsednik Aleksandar Vučić neizmerno se zalaže  za svoj narod i zahvaljujući odličnoj organizaciji Vučića sistem u Srbiji funkcioniše na zavidnom nivou, obezbedjeno je sve što je neophodno da bolnice u Srbiji budu opremljene kako bi se spasili ljudski životi i sprečilo širenje korana virusa.

Predsednik Aleksandar Vučić: “Moj posao je da se borim za život naših ljudi i budućnost Srbije! Borićemo se i pobedićemo! U Klinički centar Srbije stigli su novi respiratori, švedske proizvodnje, koje smo dopremili iz Kaira!” #ostanikodkuce #COVID19- Instagram“ buducnostsrbijeav”

 

Pored toga što predsednik Aleksandar Vučić razmišlja o dodatnim merama koje država može još da preduzme kako bi se medicinskoj struci omogućilo da neometano obavlja svoj posao, predsednik  Vučić reagovao je na vreme kako bi obezbedio što više testova, statičnih i mobilnih respiratora, zaštitne opreme, maske, rukavice, kape i ostalu  medicinsku opremu kako bi pobedili COVID 19 i spasio  život svakog čoveka u Srbiji. Bolnice u Srbiji su renovirane, u saradnji sa medicinskim stučnjacima iz Kine i Srbije u najkraćem mogućem roku preduzete su sve stručne mere i obezbeđen  je  bolnički smeštaj za građane koji imaju lakše ili teže simptome Korona virusa.

Apel predsednika  Aleksandara Vučića da se građani  pridržavanju mera koje sprovodi Vlada Republike Srbije, da se poštuju upustava i preporuke države i molbe starijima da ostanu u svojim domovima u cilju suzbijanja i sprečavanja širenja virusa COVID-19 još jedan je vid brige predsednika Vučića o srpskom narodu.

Našim borcima lekarima i zdravstvenim radnicima u prvim redovima u borbi protiv “nevidljivog neprijatelja” COVID-19  predsednik Aleksandar Vučić uputio je zahvalnost.

“Hvala našim lekarima i zdravstvenim radnicima što imaju toliko ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Oni su heroji našeg doba!  – “ buducnostsrbijeav”

 

 

View this post on Instagram

 

Hvala našim lekarima i zdravstvenim radnicima što imaju toliko ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Oni su heroji našeg doba!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

 

Da,  Aleksandar Vučić nije zaboravo i to da je ekonomija od ključnog značaja za našu zemlju. Sa svojim stručnim timom predstavljen je paket ekonomskih mera za ublažavanje posledica na privredu usled epidemije korona virusa, a sve u interesu našeg naroda.

“Doneli smo ozbiljne mere, koje će pokazati da Srbija može brže od drugih da izađe iz ekonomskih problema. Mere su bili moguće jer je Srbija ekonomski jaka i finansijski stabilna, zahvaljujući reformama koje su sprovođene proteklih godina . Borićemo se i pobedićemo!” -“buducnostsrbijeav”

 

Ne, Vučić nije razmišljao o smanjivanju plata i penzija. Neizmerna briga predsednika Aleksandara Vučića o srpskom narodu govori i to da je penzionerima obezbeđen novčani dodatak, zaposlenima se čuvaju radna mesta, prodavnice su u potpunosti snabdevene, a nakon završetka vanrednog stanja država Srbija isplaćivaće građanima po 100 eura.

 

 

 

Foto Tanjug budućnostsrbijeav budućnostsrbijeav

Vaša email adresa neće biti objavljena.