Nebojša Stefanović se zahvalio Tamari na vrednom i posvećenom radu tokom vanrednog stanja

0 6,965

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas, prilikom posete Policijskoj stanici u Loznici, i sa policijskom službenicom Tamarom Petrović i zahvalio joj se na vrednom i posvećenom radu tokom vanrednog stanja.

Ministar je istakao da je Tamara svojim gestom još jednom potvrdila da građani uvek mogu da računaju na svoju policiju. Podsetimo, Tamara Petrović je oduševila Srbiju kada je tokom vanrednog stanja pomogla svojoj sugrađanki, koja nije imala sve neophodne namirnice za tortu, koju je želela da napravi za svoje četvoro mališana.

Žena je pozvala policiju tražeći dozvolu da ode kod drugarice da pozajmi jaja za tortu, koju je želela da napravi deci za Vaskrs, ali nije mogla da izađe iz kuće zbog policijskog časa. Njen problem je, divnim gestom, rešila upravo Tamara, koja je po završetku smene otišla do te drugarice i donela sugrađanki jaja za tortu. Ministar Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić, prilikom susreta sa Tamarom, simbolično su je iznenadili – tortom. Petrovićeva je, inače, počela da radi u Policijskoj stanici u Loznici pre sedam meseci, nakon obuke u Centru za osnovnu policijsku obuku (COPO), koju je završila kao druga u klasi. Ministar Stefanović danas je, takođe, razgovarao i sa drugim policijskim službenicima u PS Loznica o uslovima njihovog rada i bezbednosnoj situaciji u ovom delu Srbije.

 

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА/ REPUBLIC OF SERBIA
МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА/MINISTRY OF INTERIOR

Кабинет министра/Cabinet of the MinisterKomentari

komentara

Foto MUP
Izvor/Autor МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА/

Vaša email adresa neće biti objavljena.