Nebojša Stefanović obišao je jučer Nebojšu Apostolovića, policajca koji je teško povređen tokom nedavnih protesta (VIDEO)

0

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas Nebojšu Apostolovića, policajca koji je teško povređen tokom nedavnih protesta ispred Narodne skupštine.

 

Stefanović je Apostoloviću, kome su polomljene obe noge, poželeo brz oporavak nakon nedavnog izlaska iz bolnice, gde je uspešno operisan. „Napadi na policajce su nedopustivi. Ljudi koji brinu o bezbednosti svih građana ne smeju da budu meta samo zato što štite zakone Republike Srbije.

Foto: Mup Srbije

Nažalost bili smo svedoci brutalnih napada na policajce ispred Doma Narodne skupštine, gde su ih huligani gađali kamenicama, bakljama, flašama i raznim drugim predmetima. Upravo je i kolega Apostolović žrtva tog huliganizma.

Foto: Mup Srbije

Te scene se ne smeju ponoviti, a takvo ponašanje će uvek naići na oštru reakciju policije“, rekao je Stefanović.

Foto: Mup Srbije

Nebojša Apostolović je povređen 8. jula tokom protesta ispred Narodne skupštine kada su ga huligani zasuli kamenicama, zbog čega je pao i zadobio prelom leve potkolenice, kao i pete na desnoj nozi.

Foto: Mup Srbije

Nakon toga uspešno je operisan na Urgentnom centru, a verovatno ga očekuje još jedna operacija, kako bi se u potpunosti oporavio i vratio na posao.

Foto Mup Srbije
Izvor/Autor Mup Srbije

Vaša email adresa neće biti objavljena.