NEBOJŠA NIKIĆ, PREDSEDNIK SINDIKATA IZVRŠNIH SLUŽBI ŽELEZNICE SRBIJE ČESTITAO ŽELEZNIČARIMA, DAN ŽELEZNIČARA

0

 

Čestitam svim železničarima, 15.septembar – Dan železničara  i želim dragim kolegama mnogo poslovnih uspeha u budućem periodu. 

Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije na zalaganjima  za bolju budućnost Srbije i investicijama koje se danas realizuju,   železnice se ponovo vraćaju na prvo mesto.

 

 

Foto: “sindikatizvršnihsluzbiželeznicasrbije”

 

Želim da se i dalje zalažemo zajedno kao i do sada kako bi zajedničkim radom ostvarivali mnogo  uspeha u radu i nastavili da radimo na  stvaranju modernizacije železnice.

Železničari su ti koji su pokretačka snaga naših železničkih društva, koji predano rade i daju svoj doprinos u stvaranju bolje budućnosti železnice Srbije.-  kaže, Nebojša Nikić, predsednik sindikata izvršnih službi železnice Srbije.

Podsetiću, da je pre 136 godina, na današnji da, puštena je u saobraćaj prva srpska pruga koja je povezivala Beograd i Niš, početak ostvarenja višedecenijskog sna o povezivanju Srbije sa Evropom, a nakon toliko godina, 136 godina najavljen je početak velikih infrastrukturnih radova na obnovi i modernizaciji upravo ovog pravca Beograd – Niš. Ulaganje u železnicu je prioritet jer bez moderne železnice ne može da se zamisli ni moderna Srbija. –  kaže, Nebojša Nikić, predsednik sindikata izvršnih službi železnice Srbije.

 

Foto "sindikatizvrsnihsluzbiželeznicasrbije.com "sindikatizvrsnihsluzbiželeznicasrbije.com
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.