Nataša Kandić napala predsednika Zemana zbog IZVINJENJA NAŠEM NARODU! NAPALA SRBE I STALA U ODBRANU ALBANACA!

0

Osnivač Fonda za humanitarno pravo u Srbiji Nataša Kandić napala je češkog predsednika Miloša Zemana zato što se izvinio za učestvovanje njegove zemlje u NATO bombardovanju Savezne Republike Jugoslavije 1999. godine.

 

Češki predsednik se izvinio za bombardovanje SRJ i molbom za oproštaj “rešio svoju višegodišnju traumu”. Malo je godina prošlo te još nije čuo da je vojska i policija te bezgrešne Srbije za 78 dana pobila više od 7.000 albanskih civila – piše u sramnoj objavi Nataše Kandić na Tviteru.

printscreen

Podsetimo, češki predsednik Zeman, podsetimo, izvinio se Srbiji i srpskom narodu za NATO agresiju 1999. godine i zamolio za oproštaj. Zeman je iskrene reči uputio posle sastanka sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem koji je u Pragu dočekan uz najviše državne počasti.

– NATO bombardovanje je bila greška. Bilo je to gore od zločina i ja bih zamolio srpski narod da nam oprosti – rekao je predsednik Češke.

 

Zeman je podsetio na 1938. godinu kad su Češku izneverili zapadni saveznici i na 1968. godinu kad su ih izneverili istočni saveznici, a naglasio je da je srpski narod u oba slučaja izrazio svoju podršku dok su se Česi na to zahvalili bombardovanjem.

Foto Tanjug
Izvor/Autor Objektiv.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.