Nastavljeni radovi na Trgu, Bastać i njegovi huligani preselili se u Pionirski park

0

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da su radovi na rekonstrukciji Trga Republike nastavljeni uprkos pokušajima Marka Bastaća i njegovih huligana da ih nasilno prekinu.


“Radovi na rekonstrukciji Trga Republike nastavljeni su odmah pošto je Marko Bastać, potrčko crnogorskog kriminalnog klana, zajedno sa huliganima plaćenim iz budžeta opštine Stari Grad prestao da preti radnicima i da ih sprečava da rade. Plan crnogorskog kriminalca Bastaća je jednostavan.

 

Sve će učiniti da radovi na Trgu Republike ne budu završeni 1. septembra kako bi za kašnjenje mogao da optuži gradsku vlast. Jednostavno on želi da posle 1. septembra Trg Republike ne bude prohodan za saobraćaj jer crnogorskom kriminalnom klanu klanu, kome pripada, odgovara stvaranje haosa u Beogradu i Srbiji. Bastać je tu samo izvršilac. U međuvremenu, zajedno sa zaposlenima iz opštine Stari Grad, Bastać se premestio u Pionirski park.

Tamo će njegovi zaposleni glumiti građane, a niko od njih danas neće biti na poslu kao što nisu bili ni prethodnih dana. Dok se crnogorski kriminalac Bastać bahati po Beogradu građani Starog Grada su jedni u Srbiji koji ne mogu da dobiju dokumenta elektronskim putem jer opština Bastać odbija da postane deo vladinog programa”, naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Foto Beograd.rs
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.