Najmilije bolesti u Srbiji

0 571

-Mitomanija

-Megalomanija

-Kompleks više vrednost

-Egomanija

-Šizofreničnost

-Najmilije bolesti u Srbiji: i

-Rusofilija ~

Sve ove najpopularnije “Bolesti” u Srbiji tu istu državu koštaju premnogo i baš puno.

Mitomanija je kod nas endemska, upisana u naše istorijsko pamćenje.

Megalomanija je u Srbiji tradicionalna, mi ne umemo da živimo bez megalomanskih poriva i stalnog pozivanja da smo mi najbolji, najpametniji, najlepši i sve u tom smislu naj i naj.Jedino što nas ovde kara je to što iza toga nema dokaza za ništa.Naprotiv.

Kompleks više vrednosti-Prosto je neverovatno kako je kod nas to zastupljeno, kako svi misle da su bolji, viši, jači, ubedljiviji od svega i svakoga.

Egomanija-Tu smo šampioni, neprevazidjeni i jedinstveni u svetu i šire, to ne može nikome osporiti, i što je osporenost veća, to egomanstvi više i više raste kod našega čoveka.

Šizofreničnost-Ovo ješa kolektivna i omiljena dijagnoza, nema sile da dokažate našem šizofreniku da je takvo njegovo ponašanje bolest, ma kavi, on misli da mu je to prednost i kvalitet.

Antiamerikanizam-Ovo je ubedljvo naomiljenija bolest u Srba i u Srbiji.Od nje boluje preko 70% življa kod nas.Popularna je od Vranja do Subotice.

Rusofilstvo-Ova bolest je stolećna kod nas, totalno neizlečiva, al zato podjednako popularna kao “Antiamerikanizam”.Realno.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.