NAJGORA BORBA IKAD! MEJVEDER I JUTJUBER OPLJAČKALI GLEDAOCE: Zaradili 100.000.000$ da bi se grlili po ringu!

0

Znamo ko je najviše izgubio zbog ove borbe.

 

Bokserska ikona Flojd Mejveder odlučio je a uđe u ring sa YouTube senzacijom Loganom Polom i vrlo dobro su naplatili svoj meč pod parolom “spektakl godine”, ali svi koji su ostali do kasno budni ili su dali novac za borbu – gledali se žestoko kaju!

Mejveder i Pol su potpuni razočarali u prijateljskom dvoboju pošto se završio bez nokauta, a po ranijem dogovoru i bez pobednika – pošto nema presude sudija.

 

Borba je bila toliko loša da su navijači zviždali dvojici boksera, između kojih je 18 godina i 15 kilograma razlike, a oni su se više “grlili” u toku meča nego što su se zaista trudili da dobiju duel koji je potpuno razočarao.

Ipak, oni neće razočarani napustiti ring pošto su zaradili verovatno više od 100.000.000 dolara od “fajta” u kome ništa nisu rizikovali.

Mejveder je zaradio najmanje 35 miliona dolara, a ako bi prodaja pay-per-viewa dobro prošla, to bi skočilo i do 90-100 miliona dolara. S druge strane Pol je dobio 250 hiljada dolara i 10% od zarade od PPV, što se procenjuje na oko 20.000.000.

Najbogatiji sportista sveta se povukao 2017. godine, ali i dalje voli da izađe iz penzije i zaradi lak novac, pa je i u najavi borbe izjavio da je ovo “legalno pljačkanje banaka”. Kako je neporaženi bokser (50-0) delovao u ringu, zaista je bila pljačka, ali gledalaca koji su platili 50 dolara da bi gledali borbu koja se najavljivala kao događaj godine.

Na kraju, obojica će posle borbe tvrditi da su baš oni pobedili, iako je unapred određeno da niko od njih neće izgubiti i da se tako neće “obrukati”, samo zaraditii novac.

Ne tako mali broj ljudi smatraće ovo brukom sporta.

Foto TANJUG/AP PHOTO/LYNNE SLADKY
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.