NADRILEKARKA OLGICA držala seminare za 2.000€!

0

Održavala je razne edukacije u zemlji i regionu.

Olgica M. vlasnica “medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je juče na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata.

 

Zanimljiva je činjenica da je Olgica M. 2019. godine osvojila priznanje “Najuspešnija žena 21. veka”, a samo dve godine kasnije privedena je zbog nadrilekarstva.

Ona je tada dobila nagradu ispred udruženja Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i medeoterapiju iz Banjaluke, koje je, kako je navedeno, registrovano na nivou države. U okviru Centra bavilo se edukacijama iz navedene tri oblasti, sa više hiljada polaznika i uspehom kako na regionalnom, tako i na svetskom nivou. Olgica je tada, kao predsednica Centra primila nagradu, a tom prilikom je rečeno je da je njena formula za uspeh da ne treba ići, već rasti kroz život. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

 

Osumnjičena je na svom Instagram profilu tada objavila fotografije sa nagradom u rukama uz navode da je i na privatnom i poslovnom planu mnogo napredovala i osvojila.

Ona je pored naloga na Instagramu, često delila objave i na Fejsbuku, gde su mogle da se vide fotografije, snimci, ali i prepiske sa navodno zadovoljnim klijentima kojima je radila estetske zahvate. Međutim, nedavno su osvanule i poruke u kojima je ucenjivala žene koje je unakazila svojim tretmanima.

 

Olgica je često gostovala u zemlji i inostranstvu kao edukator na raznim seminarima, tako se može videti da je ona jednom prilikom organizovala edukaciju u jednom od poznatih hotela u Beogradu, za koju je uzimala po 2.000 evra polaznika.

Ona je tada polaznicima nakon edukacije davala unikatne, patentirane oklagije visoke vrednosti, video materijal, podršku edukatora iz Centra, marketing na njenim stanicama i međunarodno priznati sertifikat, Madero Edukativnog Centra.

Da podsetimo, Olgici je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršila krivično delo – teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

 

Foto INSTAGRAM/SCREENSHOT/OLGICAMARKANOVIC
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.