Munjevitom reakcijom nadležnih zatvoreno NELEGALNO GRADILIŠTE na Dedinju

0 55,052

Nema obavezne table sa podacima o investitoru i tome šta se gradi

Nelegalna gradnja na Dedinju u Ulici Aleksandra Stamboliskog 20, koja je svakog časa pretila da pokrene klizište u celom naselju i ugrozi stanare tog dela Beograda, prekinuta je munjevitom akcijom Komunalne policije i Građevinske inspekcije.

 

Na gradilištu su prethodno zatečeni radnici bez obzira na to što je danas neradni dan. Na gradilištu nije bilo nikakve table o radovima niti informacije o investitoru i tome šta se gradi. Dežurni građevinski inspektor Đorđo Buha izašao je na pomenutu lokaciju gde je konstatovao činjenično stanje i popisao zatečena lica na gradilištu. Sa opštine Savski venac intervenisala je inspektorka Marina Šibalić.

Rekordnom brzinom je rešen problem i sprečena tragedija koja je mogla da nastane zbog potencijalnog pokretanja klizišta. Nelegalno gradilište će biti zatvoreno.

U zapisniku je navedeno da je na lokaciji zatečeno neobeleženo gradilište bez prisustva odgovornog lica. Zatekli su i dve građevinske mašine i dva kamiona. Vlasniku teretnog kamiona izdat je prekršajni nalog za prljanje javne površine. Vlasnik će morati da plati 175.000 dinara kazne dok će vlasnik putnog kamiona platiti kaznu od 5.000 dinara zbog nepropisnog parkiranja.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto Youtube/printscreen/Telegraf.rs TV
Izvor/Autor SrbijaDanas

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.