Moje otvoreno pismo Željku Mitroviću

0

Moje otvoreno pismo Željku Miroviću 

Vidi druže Željko, čuo sam za tebe još od tada kada si bio član nekog muzičkog benda “OKTOBAR 1864” i tamo svirao nekakav bas.
Sada vidim i pratim da ne radiš ništa sem što si promenio instrument i umesto basa sada stalno sviraš qurcu i pišeš redovno “otvorena pisma” onima koji ti prozivaju novog gazdu.
A kojem si evidentno poklonio sve te svoje Pinkove Tv-kanale.Inače, živ si se pojeo onomad, to jest sredinom 90tih što ti se muzički bend nije zvao “JUL-1994”.Pa da usrećiš čuveni cvet u kosi i glavu sa cvetom.Je l’ te.Sećam se da si bio JSO-vojnik “JULA” nosio si onu izraelsku mašinku “UZI” dok si stojao na mitingu “JULA” na izborima gde si bio kandidat za poslanika.
Tada ti je teta Mira bila majka i otac i sestra, tako si nam je predstavljao u javnosti.

Sećam se Željko kako si dočekao 5 oktobar?
Čim si video ko je pobedio?Otvorio si sva vrata i prozore TV-Pinka i rekao pobednicima?
Evo mi pobedismo, pa gospodine Gorane Vesiću bujrum i uzmi sve šta ti drago iz Pinka?Ja sam tvoj i ti si moj.Baš tako je bilo.

Za vreme 5-oktobarca si se toliko obogatio i toliko si ulazio u dupeta vlastima?
Da smo te češće vidjali žute glave i raščupane i umazane frizure od previše boravljenja u buljama vlastožaca.No što smo te vidjali na slobodnom vazduhu i van anusa važnih ljudi.

U jednom momentu ružičasti medijski “PINK PANTERU” Zeljko Mitoviću, svi su ti bili dosadili, pa si utehu našao u kokainu, te u mladim devojkama pored žive žene, gde se nije tu znalo ko tu koga truje, drogira i halucinira?

Pošto porez nisi plaćao sve vreme pod zločinačkom vlašću DOS-a, za te pare iz profita kupio si prvu “Jahtu” od 32 miliona €.
Nisi imao tričavih 5 miliona € za porez, ali si imao tolike milione za “JAHTU”.
Ne samo za Jahtu, imao si ti para da kupiš i avione i kamione za “PINK-AIR”.
Ali za porez nisi nalazio para, jer si ih delio sa 5-oktobarcima.
Ali para je imao Vučič i to naših iz budžeta, dao ti je lično 4,5 miliona € keša da vratiš porez i tako što si sa našim parama platio tvoj porez.Ma genijalno.

E sad dolazimo kako ti vraćaš te pare Vućiću, to jest nama?
Tako, što mu ih otplaćuješ preko pisanja “Otvorenih Pisama”, po jednom otvorenom pismu gde braniš Vučića od drugih, tebi se odbija dug po 200.000€.
Dakle, koliko se razumem u matematiku, ti Vučiću dugiješ 22 i po napisana “Otvorena Pisma”, kojih moraš da napišeš i da tako otplatiš dug od plaćanja poreza.

Ako prestanemo da napadamo Vučića, ti si ga Željko totalno ugasio, i moraćeš da pišeš zatvorena pisma nekim svojim ljubavnicama, jer konstantni ulazak Vučiću u ANUS je postao baš nesnosan, mnogo vas je tamo brate Murate Mitroviću.

P.S. Kada sublimiramo sav tvoj život ružičasti druže Željko, ispade da si pola tvog života proveo u dupeta raznih moćnih ljudi.
A ostalu polovinu si lupao u taj bas i pisao si otvorena pisma.
Lako ti je bilo takav život da vodiš, kada si prestao da sviraš veoma mlad, a TV-Pink si poklonio bivšoj ženi i bivšem mužu te bivše žene.
A tebi su ostale samo #PINKOVE_zvezdice i mirišljava pisma.

Vaša email adresa neće biti objavljena.