MOJ PROROČKI TEKST OD PRE 5. MESECI-NIKADA AKTUELNIJI

0

PREDSEDNIK-Pobednik !

-Extremno Izneviran veoma preozbiljnim i glupim kandidatima i predlozima oko kandidature za novog predsednika Srbije, a koja se očekuje negde na proleće 2017 god.

-Razmišljao sam, koji bi to kandidat opozicije u Srbiji bio najidealniji, a sa ogromnom šansom da potuče i pobedi čak i u 1 krugu tih izbora, u 2 krugu ovaj kandidat bi pobedio ubedljivo i nikad ubedljivije.Ubedjen sam u to.

-Dakle, ubedljivo najjači i najozbilniji kandidat za predsednika Srbije je ovaj dole gospodin.
Ima sve šta treba, i što se za tu funkciju traži.

*Pokušaću sada da obrazložim njegovu kandidaturu, zašto je ona idealna, zašto je najbolja opcija, zašto će čovek pobediti na tim izborima.Garatovano.

1-Elem, čovek je sam sa par drugara bez političke stranke, bez ikakve infrastrukture, bez medija, bez već prepoznatljivog imidža, uspeo da osvoji više glasova no 90% poznatih stanaka koje postoje u javnosti preko 25 god.Podatak za nevidjeni respekt.

2-Čovek je u medjuvremenu postao medijska zvezda, kako u konvencionalnim medijima, tako i na svim društvenim mrežama, veća no iko na našoj političkoj javnoj sceni.I to u pozitivnom smislu 99%.

3-Ovog kadidat kojeg promovišem, ne znam lično, što njegovu kandidaturu čini veoma obziljnom, a koja nije plod navijijaštva, kakvog biznis ortaklika i interesa!?
No moja nepristrana spoznaja sa strane šta mislim o njemu kao čoveku i sada političkom nezaobilaznom subjetu.

4-Ovog kandidata za predsednika Srbije je nemoguće oblatiti, medijski satanizovati za bilo šta.Što je vrlo važno, i što će vladajuću kliku dovesti do očaja i izbezumljenja.
Kritika ovog kandidata može da ima samo suprotan efekat.

5-Ovaj kandidat je idealan i zbog ovoga vrlo bitnog saznanja: On je jedini kadidat i politički subjekt u Srbiji, koji je javno ismejao i provalio naš poltički sistem, naš mendalitet, povinuo mu se tako, što je prihvatio tu igru.I pobedio politički stranački sistem.

6-Gospodin Ljubiša Preletačević je više od idealnog kandidata, i iz ovog najjačeg razloga: Ljudi i običan svet kod nas baš vole kad neko ismejava naše navike, našu stvarnost, našu zbilju, al kada to neko drugi radi, a ne oni.
Ovaj kandidat je u tome ubedljivo ponajbolji.

7-Realno, najjača fora s ovom kandidaturom je ta, a koja će zavrediti puno simpatija, mnogo glasova na tim izborima je ta:
Što će gro njih koji misle da je on sipmatično smešan “lud” baš iz tog razloga glasaće masovno za njega, jer u stvarnosti stoje suprotno stari, svi ostali su dokazano ludji i dokazano gluplji od njega.
Al oni srećom to naravno ne znaju.

-Čuo sam da je ovaj broj 7. srećan broj po nekim karmama, pa stadoh kod njega sa nabrajanjem u obrazloženjima zašto predlažem ovog kandidata za predsednika Srbije.

Zamolio bih ovom prilikom, sve relevantne lidere opozicionih stranaka, da ovu kandidaturu uzmu u obzir, jer na ozbiljan način nije moguće pobediti na ikakvim izborima u Srbiji, to smo svi videli milion puta.
Zato ova “neozbiljna” kandidatura obećava mnogo, a to mnogo je ubedljiva pobeda ovog kandidata i opozicije kao takve.
Je l nekome treba više od toga?
Ako treba nek se javi da ga ćebujemo negde nekom prilikom.

https://www.facebook.com/milutin.mladjenovic/posts/10208906496772406

Vaša email adresa neće biti objavljena.