MK Group šalje pomoć ugroženima od zemljotresa

0 54,841

Poslovni lideri ne zaslužuju svoje titule samo na osnovu poslovnih uspeha, već i zahvaljujući svom odnosu prema zajednici u kojoj posluju, a tu je solidarnost na prvom mestu. Kada se društvo nađe u nevolji, reakcija uspešnih kompanija ne bi smela da izostane

Nažalost, kraj 2020. i početak 2021. godine u susednoj Hrvatskoj doneo je strašne neprilike: usred epidemije korona virusa, nastupili su i izuzetno jaki zemljotresi zbog kojih su ljudi gubili živote, a mnogi su ostali bez svega što su imali. Kompanija MK Group, na čelu sa predsednikom Miodragom Kostićem i potpredsednikom Aleksandrom Kostićem, nije ostala ravnodušna na ovu situaciju. Za pomoć žrtvama zemljotresa u Petrinji i celoj Sisačko-moslavačkoj županiji, MK Group i njena hrvatska kompanija Skiper Resort koja posluje u okviru grupe izdvojili su 500.000 kuna, odnosno više od 7,7 miliona dinara, a ovaj iznos uplaćen je na račun fondacije Solidarna, koja je hitno pokrenula donatorsku akciju.

 

Kompanija MK Group kontinuirano pruža podršku za 123 zajednice u kojima posluje.Samo u prošloj godini, za svoje društveno odgovorne aktivnosti izdvojila je više od milion evra, zbog čega je zaslužila i nagradu Srpske asocijacije menadžera za društveno odgovornu kompaniju godine.

(Telegraf.rs/PR)Komentari

komentara

Foto Promo
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.