MIRJANA MILOSAVLJEVIĆ NUMEROLOG I KRISTALOTERAPEUT: ŠTA NAM DONOSE NAREDNI DANI ?

0 4,568

Mirjana Mina Milosavljević, numerolog i kristaloterapeut, beograđanka koja ima dugogodišnje iskustvo u ezoteriji i numerologiji  ističe da brojevi određuju sudbinu, dok kristali jačaju energetski potencijal.

Dugo godina živela je u Češkoj gde je  radila dobila i sertifikate za svoj rad karmička numerologija. Trenutno živi u Beogradu, ali na poziv gostuje po celoj Evropi.

Pitali smo Mimu: Numerološki gledano šta nam donose naredni dani u Srbiji?

“Do kraja aprila, numerološki gledano očekujem stabilizaciju i pad linije zarašenih tj.već sada posle praznika, a od 20.-25.maja krajnji rok i završetak ove pošasti koja je zadesila Srbiju i u tom periodu možemo da očekujemo povratak radnim aktivnostima i normalizaciju celokupnog sistema. Treba da obratimo pažnju na komunikaciju, biće povećena nervoza, da se ne izlažemo finansiskim troškovima, da budemo tolerantniji jer ćemo biti dosta razdražljivi pa možemo u komunikaciji dobiti iskrivljenu sliku u odnosu na ono što želimo da čujemo i vidimo.

Moramo biti pozitivniji, gledati sve sa vedrije strane i nedozvoliti da nas crne cifre povedu ka lošim mislima i uvedu u depresiju.” – kaže Mirijana.

Numerološki kada gledamo, vidimo da su se pandemije događale na svakih 100 godina i da dobijamo niz po brojevima. Godina 1720. nosila je numerološki broj 1 kada je bila kuga, 1820.godina kada smo imali koleru  numerološki broj bio je 2, 1920.godine bio je broj 3, španska groznica , a 2020.godina korona virus numerološki broj je 4.

Za 100 godina, 2120.godine biće numerološki broj 5 što znači da imamo niz po brojevima i  možemo očekivati isto tako neku pandemiju. Ovi brojevi u nizu govore da je to znak resetovanje planete, što znači da je planeta prezagadjena, prenaseljena i to je priroradan proces i dešava se potpuno neočekivano jer se priroda se buni.-navodi numerolog Mina.

Br.tel.+381 63 7649 353 i +381 63 8789 637, ukoliko želite lične konsultacije sa numerologom, kristaloterapeutom Minom.Komentari

komentara

Foto instagram mirijana5150 instagram mirijana5150
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.