Ministarstvo zdravlja je ranije moralo da reaguje i proglasi bolnicu u Novom Pazaru kovid bolnicom

Predsednik Srbije gostuje na TV Pink

0 5,811

Šta čeka Srbiju posle izbora, kakva je situacija u Novom Pazaru, preti preti li nam opasnost od širenja epidemije kovid-19, samo su neke od tema o kojima će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije u intervjuu za televiziju Pink rekao je da u Novom Pazaru ima dovoljno respiratora, da većina priča koje su se pojavile u pojedinim medijima predstavlja političku manipulaciju i da je Opšta bolnica jedna od najbolje uređenih i najboljih bolnica u Srbiji i ima svu opremu za borbu protiv korona virusa

– Moralo je ranije da reaguje Ministarstvo zdravlja i sa pojavom novozaraženih proglasi bolnicu u Novom Pazaru kovid bolnicom, kao i da objavi da je nabavka limenih kovčega uobičajena procedura, a ne da dozvoli da se takva informacija pojavi u javnosti i da prostora za širenje dezinformacija – rekao je predsednik Srbije.

Dodao je da je problem bio unutrašnje organizacije, kako kaže, dogodile su se sistemske greške, ali ne može da se kaže da nema opreme, kada to nije tačno.

 

On je rekao da neće dozvoliti nikome da narušava odlične odnose sa Bošnjacima niti ekstremistima da narušavaju mir u zemlji.

– Najgori su oni kojima je svaka smrt dobro došla za političku svrhe. Neki su želeli da politički zloupotrebe ovu situaciju u Novom Pazaru. Pri razlog je taj što je lista koju vodim ubedljivo pobedila tamo, i to nije mogla da pobedi samo zahvaljujući srpskim glasovima, i zato neću da dozvolim svim neodgovornim ljudima da nam unose nemir i u Novi Pazar niti bilo gde u Srbiji – rekao je Vučić.Komentari

komentara

Foto Printskrin: TV Pink
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.