Mihajlovićeva: Želja za boljom budućnošću opredeliće građane da glasaju za listu koju predvodi Aleksandar Vučić

0 714

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke, prof. dr Zorana Mihajlović, izjavila je danas u Kuli da će građani na ovim izborima glasati za svoju budućnost i za budućnost svoje dece.

„Glasaće za one iza kojih ostaju dela, a ne samo prazne reči, za one koji u njihovim gradovima i selima mogu da obezbede uslove za život kakvi postoje i u velikim gradovima, za Srbiju u kojoj ništa više nije daleko. Glasaće za one koji grade nove puteve i nove pruge i koji nas povezuju sa Evropom i svetom, a ne za one koji su za nasilje. Glasaće za one koji žele pristojnu, mirnu, bezbednu i prosperitetnu Srbiju, u kojoj će naša deca da žive. Želja za boljom budućnošću je ono što će građane opredeliti za to da na ovim izborima glasaju za našu listu, koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić“, izjavila je Mihajlovićeva.

Ona je podsetila na to da su ljudi koji danas vode Srbiju pokazali da su sposobni da se izbore i sa najvećim problemima.

„Na najveći izazov današnjice, pandemiju korona virusa, kao društvo odgovorno smo odgovorili i nalazimo se među zemljama koje su pretrpele najmanje gubitaka. Sada smo pred novim izazovom da vratimo našu ekonomiju na period pre pandemije. Uspećemo i u tome jer imamo jasan plan i jer sada posle godina odricanja imamo uređene javne finansije, na osnovu kojih sada možemo da pomognemo domaću privredu i svakog građanina“, ističe Mihajlovićeva.Komentari

komentara

Foto Zorana Mihajlović
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.