MIHAJLOVIĆEVA: UMESTO #OSTANIKODKUĆE, OD DANAS #OSTANI ODGOVORAN

0 1,541

 

Potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, kaže da je ukidanjem vanrednog stanja i zabrane slobode kretanja završena prva, najteža faza borbe protiv širenja korona virusa.

 

Foto:”Original ZM”

“Od danas ulazimo u novu fazu borbe protiv COVID-19, a to je život sa virusom. Ukinuto je vanredno stanje, ukinut je policijski čas, ali borba protiv virusa nije završena. Iz vremena naredbi ulazimo u vreme preporuka, i umesto apela da ostanemo kod kuće, sada apelujem na sve građane da ostanu odgovorni! Da se pridržavaju mera zaštite stručnjaka, jer će tako čuvati i sebe i druge. Sada je sva odgovornost na nama”, kaže Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade dodala je da je vreme da se građani vrate svojim poslovima kako bismo povratili našu ekonomiju i da na svojim poslovima moraju da poštuju propisane mere zaštite. Jer tako će na najbolji način nastaviti da pomažu i našim lekarima, medicinskim sestrama i čitavom zdravstvu da sačuvaju živote građana.

 

Foto:”Original: ZM”

“Još jednom izražavam najveću zahvalnost svim radnicima u saobraćaju i  građevinarstvu koji su radili sve vreme vanrednog stanja i koji su zaslužni što Srbija nije stala u vreme korone. Vreme je da se i svi ostali vrate na posao kako bismo oporavili našu ekonomiju, što neće biti nimalo lako, poštujući sve mere zaštite. Zdravi bili!”, poručila je na kraju Mihajlovićeva.

Izvor: KABINET POTREDSEDNICE VLADE,

MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA,

SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE

PRESS SLUŽBAKomentari

komentara

Foto Original ZM Original ZM
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.