MIHAJLOVIĆEVA: OBRADOVIĆ U SKUPŠTINU DOŠAO ZBOG PROVOKACIJE, NE ZBOG GRAĐANA

0 395

Potpredsednica Vlade Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da novi incident koji je izazvao lider “Dveri” Boško Obradović u Narodnoj skupštini još jednom pokazuje kakav odnos on i njegovi saradnici iz Saveza za Srbiju imaju prema ovoj instituciji i prema građanima Srbije.

 

Foto:cordmagazin.com

“Obradović je svojim ponašanjem pokazao da ga ne zanima ni tema, koja je trenutno najvažnija za građane Srbije, a to je ukidanje vanrednog stanja, niti želi da funkciju narodnog poslanika koristi da iznese svoj stav. Na njegovu žalost, građani od političara očekuju program, ideje i preuzimanje odgovornosti, a ne da budu majstori provokacije i performansa”, kaže Mihajlovićeva.

“Jedino u čemu je Obradović uspeo, to je da imitira lidera SRS-a Vojislava Šešelja, koji je očigledno uzor mnogima u Savezu za Srbiju, i po načinu na koji se odnose prema ženama, ali i po tome da ponavljaju najgore epizode svog političkog uzora, kao što je izazivanje incidenta kako bi ga obezbeđenje iznelo iz sale”, dodaje Mihajlovićeva.

Izvor: press@mgsi.gov.rs

 Komentari

komentara

Foto "novosti.rs" "cordmagazine.com"
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.