Mbape promašio penal, samo mu 1 igrač prišao!

0

Previše zvezda u reprezentaciji Francuske, pa nije šokantno što ima i klanova, svađa… Mbape je ostao usamljen nakon promašenog penala jer ga saigrači ne vole!

Svetski šampion Francuska eliminisan je sa Evropskog prvenstva već u osmini finala – i to na šokantan način. Gubili su od Švajcarske 1:0, pa brzo postigli tri pogotka, da bi to u završnici ispustili i otišlo se u produžetke, pa na penale…

 

Neko je morao da bude tragičar, a na kraju je to bio Kilijan Mbape, jedan od najboljih fudbalera sveta, koji će želeti što pre da zaboravi ovaj turnir.

grao je dobro, ali nije postigao nijedan gol, međutim ono što je posebno upadljivo je da je njegov odnos sa pojedinim igračima u reprezentaciji narušio atmosferu u timu, pa tako Francuzima nije pomoglo ni to što, bar na papiru, imaju najjači tim.

Kilijan Mbape se već dugo ponaša kao velika zvezda u reprezentaciji, ne sviđa se mnogima što je pao pod uticaj Nejmara, pa je tako u veoma lošim odnosima sa Olivijeom Žiruom.

Pokušao je Dešan to da “gurne pod tepih”, ali je isplivalo u prvi plan kada je bilo gusto. Dok je Mbape koračao ka “beloj tački” i spremao se da šutira odlučujući penal, njegov saigrač Žiru je okrenuo glavu i nije želeo da gleda.

Nije to bilo zato što je nervozan, nego jer između njih traju tenzije, Mbape je potpuno ignorisao Žirua na mečevima, pa je bilo sukoba na treninzima, ali nije jedini…

Kilijan Mbape i Didije Dešan.IZVOR: PROFIMEDIA

Kada je Mbape promašio penal, odnosno kada mu je Jan Zomer odbranio, ostao je sam utučen i zapravo mu je samo jedan fudbaler prišao da ga uteši. Ostali igrači Francuske okrenuli su se i otišli svojim putem, a napadač PSŽ-a je ostao sam.

Reporteri iz Bukurešta prenose da je jedino Luka Dinj, igrač Evertona, došao do Mbapea, pa to možda i najbolje pokazuje odnose unutar tima.

Previše zvezda ume da bude opasno, a to bi mogao da kontroliše samo Zinedin Zidan.

Foto Profimedia
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.