Marko Miljković BESAN zbog priča da im fanovi kupuju STAN, a evo šta se krije iza skupljenih 30.000 evra

0

Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji pre tri dana, kada je ona na svet donela ćerku Miju. Njih dve su još u porodilištu, a za to vreme Lunini i Markovi fanovi navodno skupljaju novac kako bi kupili kuću rijaliti zvezdama

Međutim, mnogi misle da je to obmana i da neko zapravo želi da se obogati preko bračnog para.

 

Pre nekoliko meseci na društvenim mrežama krenule su da se šire apeli da se sakupi novac za Lunu i Marka, kako bi se preselili u kuću nakon rođenja ćerke. Nakon što se Luna porodila, ova akcija je ponovo postala aktuelna i navodno je sakupljeno već 25.000 evra, a na jednoj fan-stranici objavljena je slika na kojoj piše:

„Ko do sada nije uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inboks za informacije”.

Informer.rs

Marko pobesneo zbog priča o stanu

– Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500. Ja sam poklonila 2.500, jer želim da joj se odužim što mi je ulepšala život prethodnih godina, otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svet, da mogu da kupe sve što im bude potrebno – objasnila je za medije anonimna žena iz Beča.

 

 Prestanite da lažete! Kakve pare za stan po vama bismo do sad bili milioneri! Hejteri samo izmišljaju! Sikter –  poručio je besno Miljković.

Foto Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.