Marina Popović: Zahvaljujući projektu “Lakša budućnost za naše putnike” biće milina voziti se vozom

Cilj realizacije projekta “Lakša budućnost za naše putnike” je pružanje putnicima jasne instrukcije za lakše snalaženje prilikom putovanja, pružanje komfora i usluga koje prate modernizaciju, popularizacija turizma, promovisanje železničkih usluga i infrastrukture, povećanje prihoda, uređivanje stanice, pažnja prema putnicima kao i povećanje broja zadovoljnih putnika u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

Marina Popović je, inače, kandidat za generalnog direktora “Srbija voza”, a uverena je da će Vučić pratiti da li će se ovaj projekat realizovati.

“I sami znamo da je predsednik Vučić uvek tu kada je potreban građanima. Znamo koliko ulaže snage i energije da svima bude bolje. Moramo ići putem modernizacije i u korak s vremenom i pokazati da je briga o putnicima na prvom mestu.

Značaj postavljanja “sleep box” za korisnike usluga železničkog prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju olakšaće putnicima vremenski period čekanja voza i korišćenje odmora do polaska voza, majkama sa bebama pruža mogućnost podoja i sređivanja bebe, hranjenje dece i odmora. Svim putnicima koji dolaze iz drugih gradova ili presedaju iz voza u voz imaće komfor prilikom čekanja jer “sleep box” daje mogućnost korišćenja interneta, TV LCD-a, frižidera, mini bara, radne površine i punjenje telefonskih uređaja.

Marina Popović: Zajednička komisija zalagaće se za ravnopravnost i sprečavanje diskriminacije

“Postavljanjem „ADVERTISING – CHARGER BOX“ i „REKLAMNI PROSTOR” putnicima dajemo jasne instrukcije za lakše snalaženje sa redom vožnje, putokazima, povlasticam i ponudama u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju, prodajnim mestima i oznakama dolaska i polaska voza, punjenje mobilnih uređaja sa najbolje tehnološki urađenim punjačima. „BOX 3 IN 1 CANDY SHOP BOX, FAST FOOD BOX AND DRINK BOX“ omogućava da na jednom mestu dobijete mogućnost kupovine hrane, pića i slatkiša koje će imati odvojene šaltere”, istakla je Marina Popović.

Za putnike koji žele da se upoznaju sa tradicijom i kulturom Srbije i železničkim saobraćajem BOX SUVENIR je tu kako bi mogli da kupe suvenire.Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.