Marina Popović: Zahvaljujući projektu “Lakša budućnost za naše putnike” biće milina voziti se vozom

0 5,083

Cilj realizacije projekta “Lakša budućnost za naše putnike” je pružanje putnicima jasne instrukcije za lakše snalaženje prilikom putovanja, pružanje komfora i usluga koje prate modernizaciju, popularizacija turizma, promovisanje železničkih usluga i infrastrukture, povećanje prihoda, uređivanje stanice, pažnja prema putnicima kao i povećanje broja zadovoljnih putnika u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju.

Marina Popović je, inače, kandidat za generalnog direktora “Srbija voza”, a uverena je da će Vučić pratiti da li će se ovaj projekat realizovati.

“I sami znamo da je predsednik Vučić uvek tu kada je potreban građanima. Znamo koliko ulaže snage i energije da svima bude bolje. Moramo ići putem modernizacije i u korak s vremenom i pokazati da je briga o putnicima na prvom mestu.

Značaj postavljanja “sleep box” za korisnike usluga železničkog prevoza u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju olakšaće putnicima vremenski period čekanja voza i korišćenje odmora do polaska voza, majkama sa bebama pruža mogućnost podoja i sređivanja bebe, hranjenje dece i odmora. Svim putnicima koji dolaze iz drugih gradova ili presedaju iz voza u voz imaće komfor prilikom čekanja jer “sleep box” daje mogućnost korišćenja interneta, TV LCD-a, frižidera, mini bara, radne površine i punjenje telefonskih uređaja.

Marina Popović: Zajednička komisija zalagaće se za ravnopravnost i sprečavanje diskriminacije

“Postavljanjem „ADVERTISING – CHARGER BOX“ i „REKLAMNI PROSTOR” putnicima dajemo jasne instrukcije za lakše snalaženje sa redom vožnje, putokazima, povlasticam i ponudama u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju, prodajnim mestima i oznakama dolaska i polaska voza, punjenje mobilnih uređaja sa najbolje tehnološki urađenim punjačima. „BOX 3 IN 1 CANDY SHOP BOX, FAST FOOD BOX AND DRINK BOX“ omogućava da na jednom mestu dobijete mogućnost kupovine hrane, pića i slatkiša koje će imati odvojene šaltere”, istakla je Marina Popović.

Za putnike koji žele da se upoznaju sa tradicijom i kulturom Srbije i železničkim saobraćajem BOX SUVENIR je tu kako bi mogli da kupe suvenire.Komentari

komentara

Vaša email adresa neće biti objavljena.