Mali saopštio: Ovo je adresa na kojoj se odmah možete prijaviti za svojih 100 EVRA!

0 54,798

Već u petak 100 evra stiže penzionerima Srbije i to po automatizmu jer oni ne moraju da se prijavljuju. Lepa je vest da je ministarstvo osposobilo sajt i to dva dana pre najavljenog datuma za početak prijave. Ko ne može onlajn, kol-centar počinje sa radom u petak, kako je i najavljeno.

BEOGRAD– Ministar finansija Siniša Mali jutros je u jutarnjem dnevniku javnog servisa saopštio veoma važnu informaciju za sve punoletne građane Srbije.

On je saopštio najnovije detalje u vezi sa dodelom državne pomoći od 100 evra svim punoletnim građanima Srbije.

Ministar Siniša Mali saopštio je da danas kreće prijavljivanje elektronskim putem za dodelu državne pomoći od 100 evra preko adrese idp.trezor.gov.rs.

Siniša Mali je rekao da je ovo lepa vest jer je dva dana ranije osposobljen sajt pa već od danas građani mogu da se prijave a uslovi su – važeća lična karta i prebivalište na teritoriji Srbije, a novac dobijaju svi punoletni građani.

 

Ko ne može onlajn, kol-centar počinje sa radom u petak, kako je i najavljeno, pa će građani moći da se za 100 evra pomoći prijave i telefonom na broj koji će biti blagovremeno objavljen.

Još lepša vest rekao je da će penzionerima isplata 100 evra krenuti već u petak i to po automatizmu jer oni ne moraju da se prijavljuju.

Za isplatu ove pomoći država je izdvojila 60 milijardi dinara, a ministar je rekao i da će prijava za 100 evra trajati do 5. juna, te da će se isplata vrštiti sukcesivno, na svakih pet dana.

 

(Kurir.rs/RTS)Komentari

komentara

Foto RTS PRINTSCREEN
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.