MAGAREĆI ŽIVOT

MAGARCI 

Nikada, niko se nije više iživljavao nad ovom dole životinjom, no ljudi…Magarci su pred totalnim istrebljenjem, nestankom, jer ih je čovek stravično tretirao i čak vredjao njihovu dokazanu inteligenciju.

Kada je god čovek preterivao sa maltretiranjem magaraca, on bi se ponekada uzjoguni i ukopao u jedno mesto i obično neće da dalje vuče neki teret koji je često teži i on samog magarca.
Tu činjenicu je čovek koristio da ga tuče besprizorno debelom motkom, ne bi li magarac popustio i krenuo dalje sa “ukopanog” mesta.

Toliko na temu magaraca-životinje i MAGARACA-Ljudi…A sada idemo na vedriju temu za magarce, a ružniju i najcrnju temu za ljude iz Srbije.

Dakle, nudi se posao u Crnoj Gori na farmi magaraca u okolini glavnog grada Crne Gore, i to kakav posao?
Tri puta isplativiji i plačeniji od pola poslova u sred nesrećne Srbije, a koji je to posao?
Posao je maženje, paženje veoma umiljatih “MAGARACA” koji su željni pažnje ljudi više no sami ljudi.
Poslodavac plaća 3 € po satu za taj posao, što iznosi tri puta više no što se plaćaju u Srbiji mnogi poslovi.

Šta nam to gore pomenuta priča govori?
Magarci jesu magarci, ali nisu veći sigurno no#MAGARCi u Srbiji koji često ispadaju veći magarci po ponašanju, po pristajanju na poslove, na bednu satnicu koje ne bi prihvatili ni “MAGARCI” na 4 noge.

Šta reći u zaključku ove nesvakidašnje i poučne teme?
Nije svako magarac ko se rodi kao magarac, no je magarac samo onaj koji bespogovorno pristaje na usliove življenja, uslove poslova i zarada koje mu se nude, a on ih prihvata kao neminovnost. I tačka.Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.