MAFIJAŠKA SUDSKA VEĆA HARAJU U BEOGRADU

0

KAKO TO RADE SUDSKA VEĆA I MAFIJA U BEOGRADU?

 

Danas u 11h bilo je ročište u privrednom sudu u Masarikovoj ulici u Beogradu broj 2.
A radilo se o smeni jednog mafijaša koji je reorganizavcioni direktor punih 10 god.
Iako ima 76 punih godina.Penzioner je i kao takav već 10 god, opljačkao je boga i oca i ubi svojim delovanjem svakog trećeg poverioca koji gube živce i zdravlje čekajući pravdu.

Mafija iz stečajnog veća je sprečila danas njegovu smenu tako, što je nezakonito dozvolila žalbu za nešto gde žalba nije dozvoljena.
Ta mafijašica koja je to uradila zove se GORDANA ARANDJELOVIĆ i predsednica je sudskog veća zadužena za slučaj reorganizacije Hidrotehnike–Beogradgradnje-Ustanička ulica broj 244.

Šta je ona zapravo uradila?
Pobegla je na odmor par dana pre ročišta negde na more ili ko zna gde?
Ostavila upustva njenoj zamenici šta da uradi?
A uradila je to, kao što rekoh, dozvolila je žalbu na stvar gde zakonom žalba nije dozvoljena.Ona im je dala dozvolu za pravni lek.

Šta se danas zapravo procesno desilo u privrednom ozloglašenom sudu u MASARIKOVOJ ulici broj 2 ?
Inače korektni sudija pod imenom Željko Munjeza je obavestio nas poverioce na ROČIŠTU o tome?
Da je naš predmet koji se odnosi na smenu reorganizacionog direktora neko iz suda bukvalno terorističim činom oteo ga i odneo je to u APELACIONI SUD.
Da bi oni tamo doneli neku odluku na tu žalbu tog lopova i mafijaša kojem je neko dao još vremena da nas još opljačka i dokusuri.

Dakle, danas je sudska mafija u liku “SUDSKOG VEĆA” osujetila smenu dokazanog mafijaškog stečajnog direktora i lopova, a koji je očito s njima u dilu, i njima prodaje često stanove i lokale po 450€ kod “hrama svetog save i na samoj slaviji.
Šta uraditi na ovu dokazanu spregu mafije, lopova, sudija, sudskih veća, apelacionih sudova i ostalih bandi u ovim marifetlucima i pljakanju nas poverioca?

Pobiti ih brutalno gde ih sretnemo.
Objaviti opšti rat i svim sredstvima do istrebljanja tim svim lopovima i mafiji iz svih istitucija sistema u Beogradu pre svega.
Za to nam trebaju veoma hrabri i odvažni ljudi, a koji su spremni da izginemo nas koliko god treba a da bi ih pobedili i sve njih pobili sve do jednoga kao takve.I tačka.

Vaša email adresa neće biti objavljena.