LJUDSKA AGONIJA SRBIJE

0

AGONIJA 

Prosto je fascinantno da ne postoji nepočinstvo, kriminal, lopovluk, zločin koji SNS i Vučić mogu u Srbiji da naprave, a da ih to nešto košta?
Naprotiv, što više pljačkaju u Srbiji, što više čine razbojništava, što više krše sve regule i zakone to im ugled u svetu i pred glasačima raste.Neverovatno, ali je to naprosto tako.
Tako kažu rezultati glasanja? 
Gde trećinu glasova brutalno ukradu, drugu trećinu glasača podmite, a treća trećina je ionako van zakona i to radi i glasa jer misli imaće koristi od tih zločinaštava i bezakonja svake vrste?
A plus to, nije toliki zabrinjavajući problem što svi oni misle da su van zakona, i trenutno jesu, no što se ponašaju kao da nikada u Srbiji neće doći vreme pravde i procesuiranja takvog ponašanja?
Eto mi u takvom stanju živimo i postojimo trenutno u Srbiji.

Dešava se još neverovatnija stvar oko tog famoznog rejtinga SNS i Vučića?
Javno niko ne govori da glasa za SNS i Vučića, gotovo je nemoguće sresti njihovog glasača širom Srbije?
A na glasanje rezultat pokazuje da je bezmali svaki treći glasač glasao za njih,
Ispade da su svi oni zapravo fantomi koji ne postoje stvarno i uživo i u običnom danu se oni ne pojavljuju nigde, sem što se iz neke rupe pojave baš na dan glasanju.Misterija ravno pričama o postojanju vanzemaljaca i snežnog čoveka sa Himalaja.

Svi to gore znaju manje više, pa i vide, posmatraju i trpe, a samo nas 0,1% u Srbiji smo spremni da to istražimo, pobunimo se protiv takvog stanja i bezakonja svake vrste kod nas.
A to ponašanje i opšta apatija u društvu i kod mrtve i nemušte opozicije je za veliku zabrinutost.
Samo mi izvesna manjina u Srbiji sme sve da kaže svima po bilo koju cenu.
Ali to nije nikakva kritična masa pa se niko zbog nas takvih i ne sekira u vlasti i dražavi.
Elem, trenutno u Srbiji vlada nevidjena agonija i opšta bespomoćnost miliona judi.
A koji svakim danom umiru, nestaju, neki beže odavde glavom bez obzira, pa i nas minornog broja kako rekoh, koji bi svemu tome se suprostavio, ali nemamo s kim i s čim.
Ali imamo veoma protiv koga.

Vaša email adresa neće biti objavljena.