LJUBAVNI DOŽIVLJAJI DRŽAVNIH MAFIJA

0 564

VENI-VIDI-VICI

 

Dodju tako razni političari iz belog sveta da posete ovakvu Srbiju !?
Od samog sletanja na aerodrom, pa sve dok se isti ne vrate odakle su i došli ovde, taj čovek/osoba je svakog sekunda u društvu samo sa onima koji su na vlasti u Srbiji.

Šta od njih može da čuje ta osoba o Srbiji i onama samima?
O nama samima i o nama običnim ljudima ama baš ništa.
A o Srbiji mogu da čuju od naših vlast samo notorne i ordinarne laži, da smo mi društvo kao bombona, kao ideal sveta, neba i vasione.

Dakle, svaka poseta strane delegacije, predsenika država Srbije je čisti susret mafija na vlasti sa obe strane, niko ne priča o običnim ljudima kako oni žive u domicijalnim državama, ma taman posla.
Pričaju kako žive klike na vlasti i razmenjuju poklone i iskustva kako varati ljude nad kojima vladaju i tamo i ovamo i svuda.

Jebe mi se u to ime za posetu tih bagri iz celog sveta Srbiji, a koja u svojoj agendi poste nema:
Dan odredjen za druženje s običnim gradjanima bez prisustva vlasti, da vide šta mi mislimo o državi u kojoj živimo i samoj našoj vlasti, a ne samo šta misle državne nesposobne lopurde o nama samima!? Da budem jasan i glasan.

Na kraju poručujem svim svetskim liderima, šefovima, vlastiima celog sveta evo baš ovo dole:
Poserem se u usta svakom političaru iz EU i USA i odakle god da dodje u Srbiju, ako svi Vi ponesete utiske odavde samo iz razgovora s našim vlastima, a ne i sa nama nad kojima oni takvi vladaju.
Je l vam ovo jednom jasno zanavek, il da se tučemo s vama svima ako treba za ovakav tretman?VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.