Ljiljana Smajlović: NA N1 I VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE MORA DA SE POTPIŠE POD SAOPŠTENJE POSLOVODSTVA! VIDEO

0

Novinarka Ljiljana Smajlović gostujući u emisiji “Uranak” na K1 televiziji istakla je tokom razgovora sa sa glavnim i odgovornim urednikom nedeljnika NIN Milovanom Ćulibrkom, s kojim je govorila na temu medija i politike, da na đilasovskoj televiziji N1 čak i voditeljke vremenske prognoze moraju da se potpšu ispod saopštenja poslodavstva

 

Ćulibrk je rekao da se zna ko donosi odluke u redakciji, ali da “glavni urednik može da prelomi”, a potom je, upitan da prokomentariše kako to da je Ljilji Smajlović uputio reči aludirajući da je ona Vučićeva, iako mu smeta kada i njemu govore da je on Đilasov kada radi on je odgovorio:

Radi se o redakciji, zna se ko donosi odluke, glavni urednik i kolegijum. To može da bude da bude lična moja greška, ali nije fer mešati redakciju u to.

Smajlović je kao odgovor Ćulibrku rela da na N1 i voditeljka vremenske prognoze mora da se potpiše pod saopštenje poslovodstva.

– Kad se kaže redakcija, glavni urednik oličava redakciju. Nemojte da redakciju shvatamo kao N1 pa da i voditeljka vremenske prognoze mora da se potpiše pod saopštenje poslovodstva – rekla je Smajlović.

 

Vaša email adresa neće biti objavljena.