Otkrivamo zašto je priveden Velja Nevolja -LISICE MU STAVLJENE ČIM JE KROČIO U SRBIJU!

0

Veljko Belivuk i Marko Miljaković privedeni su danas na beogradskom aerodromu.

 

Kako saznajemo, oni su privedeni po povratku iz Crne Gore kada su sleteli na aerodrom.

Privedeni su na informativni razgovor u vezi njihovog boravka u Crnoj Gori, tačnije u Kotoru.

Pored Velje i Marka, privedena su još petorica muškaraca iz Veljinog obezbeđenja koji su ih čekali na aerodromu.  Privedeni su i M.B, M.B, V. G, N.I i Z.T.

Podsetimo, crnogorska policija saopštila je da bila planirana likvidacija Belivuka i Miljakovića na aerodromu u Tivtu.

Za to je bilo spremno čak 1,3 miliona evra, ali je policija osujetila plan.

Pratili ih čim su došli

Prema pisanju crnogorskih medija, šestorica pripadnika “škaljarskog klana” organizovali su kod aerodroma sačekušu za Belivuka, koji je prethodnih dana bio u poseti Radoju Zviceru (39), vođi “kavačkog klana”! Sva šestorica atentatora su uhapšena i predata u tužilaštvo radi saslušanja.

Kako tvrde izvori iz crnogorskih službi bezbednosti za tamošnje medije, Belivuk i njegov prijatelj Marko Miljković iz Beograda bili su pod konstantnom pratnjom otkad su stupili na tlo Crne Gore 19. januara.

– Njih dvojica su se tog dana u Kotoru našli sa Zvicerom i krenuli su autom ka njegovoj kući kad ih je zaustavila policija. Posle kraćeg informativnog razgovora su pušteni, ali su pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja i dalje pratili njihovo kretanje i komunikaciju. Na taj način se i saznalo da Belivuka prate i pripadnici suparničkog “škaljarskog klana”, koji je pripremao Veljino ubistvo – preneli su crnogorski portali.

Poseta Zviceru

Brzom reakcijom, bezbednosne službe su otkrile i ko su osobe koje su pripremale likvidaciju i oni su uhapšeni u blizini tivatskog aerodroma.

Podsetimo, Belivuk i Miljković su došli u Crnu Goru tačno na godišnjicu ubistva vođa “škaljarskog klana” Stevana Stamatovića i Nikole Dedovića, koji su izrešetani 19. januara 2020. u restoranu u Atini.

Foto Informer
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.