Lider Dveri Boško Obradović otkrio je planove pojedinih lidera opozicije VIDEO

0

Lider Dveri Boško Obradović otkrio je planove pojedinih lidera opozicije po pitanju rušenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Obradović je gostujući na televiziji N1, koju kontroliše Dragan Šolak, naravno po direktivi svog pajtosa Drana Đilasa, izneo nešto što se ni jednom ni drugom Draganu neće svideti.

Naime, Obradović je bio dovoljno iskren da kaže da pojedinci iz opozicije, a jasno je da je reč o Đilasu i njegovoj sviti, žele aktuelnu vlast da sruše po pitanju Kosova. Odnosno, čekaju da predsednik Vučić prizna nezavisnost južne srpske pokranije, kako bi ga onda skinuli s vlasti.

– Ja nisam pristalica onoga čega ima ponekad u opoziciji “Neka Vučić izda Kosovo, pa mi da ga rušimo na tome što je on izdao Kosovo”. Ja ne bih bio srećan zbog toga da bilo ko, pa i Aleksandar Vučić, izda Kosovo i Metohiju, pa da ja onda dolazim na vlast zato što ću ga rušiti kao nekog izdajnika. To nije politika Dveri i mi na taj način ne doživljavamo politiku. Za nas je važna odbrana našeg teritorijalnog, nacionalnog i državnog suvereniteta, a ne da mi dođemo na vlast na izdaji Kosova i Metohije – istakao je Obradović i tako razotkrio podle planove dela opozicije.

Po svemu sudeći, Đilas i njegovi pajtosi onda nikada neće doći na vlast, jer je predsednik Vučić u više navrata, kako ovde, tako i u Briselu, Vašingtonu i na svakom drugom mestu jasno, pred evropskim liderima rekao da nikada neće priznati nezavisno Kosovo.

Foto MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.