KURIR JOVICA OPET PRISTAO NA DIL

0 627

#KURUIR_JOVICA OPET PODVIO REP…

Pogledajte ovaj gore tekst?
To #Kurir napada SNS-kadar nemilosrdno i zbog toga nema nikakvih problema.
A kada tako pišu o Vučiću, na “Kurir” se digne kuso i repato, od samo poreske uprave, od mafije, podzemlja, policije i od boga oca.
Dakle, evo o čemu se radi zašto dnevne novine #Kurir po ko zna koji put ide na obračun sa Vučićem, pa onda ustuknu?

Evo u čemu je tajna?

Vučićevi emisari i dželati idu u bilo koji mediji u Srbiji i Beogradu a koji kritikuje Vučića i to direktno u redakcije tih medija i postavljaju im uslov i ultimatum, a koji glasi:

Vidite, u vašim novinama možete da kritikujete sve i svakog na svetu i u Srbiji, samo Vučića ne smete?
U suprotnom ćemo vam blokirati rad, zapaliti vam redakciju, izmisliti porez i šikiniratio vas dok ne crknete.
I to sa pozicije vlasti, sile i mafije.

I šta čovek da uradi, pristane uvek na dil, na te uslove.
I onda ide ovakav tekst gde delju ovog nebitnog orangutana, a on sve radi u dosluhu sa Vučićem, ali čitaoci to ne znaju.Naravno.
E sad u čemu je fora, zašto je važno da se samo Vučić u medijima ne dira, a svima ostalima i njegovim bliskim saradnicima može da se piše šta god ko poželi?

Kvaka je u ovome: Vučić je taj lik i bog koji sam donosi glasove na bilo kojim izborima za sebe i stranku, a svi ostali su NULA OD NULINE NULE.
Zato on mora da bude izuzet od bilo koje kritike, nije bitno dal’ je ona opravdana, ili je neopravdana?
Prosto ne dozvoljava se medijima da se ga oni diraju medijski isto kao onomad Tita od 45-te do same njegove smrti 80-te.

E onda on kao tako nedodirljiv pokriva sve ove mufljuze, lopine, bagru, lupeže, prostake svojom nepogrešivošću i kako rekoh svojom nedodirljivošću čini auru neprobojnu oko sebe.

To za sada perfektno funkcioniše, što Vučić ima gore saradnike i vucibatine, videli ste, to mu rejting raste sve više i više.
To je ta gore opisana strategija od koje je Kurir-poginuo već tri puta zaredom.I sada opet ide iz početka pristao je da ne dira naprednog Tita, ali druge satire i dere.
Samo tako mogu da opstanu poručili su mu im njegovi gilipteri.Komentari

komentara

Your email address will not be published.