KRMELJIVI KREMLJ I DALJE BERE TUDJU BRIGU

0

“TOTALNO LUDI BRAT PO BIBINE LINIJE”

Koliko je blizu Crna Gora Moskvi?
Dalje no severni pol i Sibir.
Duguje li išta Crna Gori toj Rusiji i tim tamo banditima iz Kremlja?
Ne da se to zna javno?
Šta hoće Kremlji od malene Crne Gore?
Da ima svoga čoveka na vlasti u sred PODGORICE, kao što je imala svog čoveka u sred Kijeva i Ukrajine.Onomad.

Kada Rusija i njene klike na vlasti nemaju svoje ljude u Crnoj Gori, Srbiji, Albaniji, Bugarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Češkoj i Madjarskoj?
Njima nije uopšte dobro.

Ovi ganseri iz Kremlja misle da je Crna Gora i Srbija njihova imovina 1/1.Tako se i ponašaju već odavno.
Realno, nikada, ali nikada Rusija nije pomogla ni u čemu nijednu jedinu državu iz istočnog lagera.Sem što ih je grlila šapom medveda sa oštrim noktima i kandžama.

I pored činjenice da se Crna Gora opredelila da udje u NATO, oni ne miruju, oni lude, oni prete, oni lažu i izmišljaju svakakve gnusobe ne bi li preokrenuli javno mnjenje u Crnoj Gori na svoju stranu.
Čak su naručili preko mafije iz Srbije i iz dela svojih kriminalaca da se smakne suveren Crne Gore u liku Mila Djukanovića.

Putin se debelo preigrao i zaigrao, zaboravio je jednu veoma bitnu stvar, kada je Miloševioć onomad bio zver i najjači čovek na Balkanu, Milo ga je otresao kao običnu prašinu.
E tako je isto propao i prošao Vladimir-besčasni koji debelo plaća hiljade botova da za njega lažu ceo svet preko interneta i raznih sajtova i štampanih medija poput zlotvorskog i mafijaškog “Informera”.

Čitam ispovest Putinovog #Bota, a koji je opisao kako je dobio posao kod njega i koliko ga je plaćao?Plaćao ga je duplo više no hirurga u sred Beograda.
A evo kako je taj tip na tom testu primljen: Dali su mu zadatak da opiše Fašizam u Americi?
Taj momak je tako to napisao, opisao, da su se svi bili baš oduševili tim sastavom i odmah je primljen za glavnog #BOTA.

Eto takva Rusija, takav Kremlj, takav Putin misli da će vlada svetom i javnim mnjenjem širom sveta?E pa nećeš korumpirani KGB-ovcu koji se ceo život obučavao kako lagati i izmišljati vesti i ljude sludjivati sa njima.
E zato je Kremlju sada toliko zlo, izubili su Crnu Goru s kojom je bilo veoma lako kupiti i podkupiti je i lagati do mile volje.
Nema više volodjo te fore i prevare i te tvoje tiranije.
Pomiri se s time jednom zauvek ako možeš, ako ne možeš onda plaćaj te tvoje botove i dalje da ljagaju i Crnu Goru i Evropu, i Ameriku i Afriku i Aziju.

Vaša email adresa neće biti objavljena.