KONKURS ZA NOVE “BUSPLUS” KONTROLORE Potrebna srednja škola i znanje engleskog

Ko je unapred spreman na žučne rasprave, ružne reči i omalovažavanje?

Kompanija „Apex” koja se bavi implementacijom sistema “Busplus” za elektronsku naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom prevozu u Beogradu, raspisala je konkurs za mesto kontrolora!

Predviđeno je da kontrolor vrši kontrolu putnih isprava na svim linijama u zonama ITS-a u Beogradu, ali to nije sve na šta oni moraju biti spremni. Svima je dobro poznato da su oni često na meti mnogih korisnika koji se voze gradskim prevozom. Razlog tome nije samo nezadovoljstvo zbog pokvarenih automata, kašnjenje vozila, pokvareni prozori, polomljena sedišta…

Lični problemi se često tokom dana gomilaju u svima, pa tako najdeblji kraj izvuku baš oni, kontrolori u prevozu. Često nismo u pravu, međutim, često su i oni ti koji ne umeju baš uvek da ostanu u potpunosti profesionalni.

Zainteresovani moraju da imaju minimum srednju školsku spremu, osnovno znanje engleskog jezika, odlične komunikacione veštine, sposobnost kvalitetnog timskog rada i praćenja jasno definisanih procedura, ali je poželjno prethodno iskustvo na poslovima kontrole karata u javnom prevozu.

Prijave se primaju do 7. septembra.

Blic

Komentari su zatvoreni.