KONAČNO DA SVANE I ONIMA SA LEVE STRANE: Veliki infrastrukturni projekti za ”Ča,Ča,Ča” naselja!

Nisu za džabe ljudi pre par godina govorili, da je prava lokacija za investicije u nekretnine upravo leva strana Dunava.

Izgradnja Pupinovog mosta, infrastrukturnog projekta velike važnosti, već polako da je očekivane rezultate i ne misli se samo na povezivanje različitih delova grada. Misli se na one stvari koje je njegova izgradnja latentno isprovocirala, ali sve u službi građana.

Na ovim mestima počinje kontrola naplate parkiranja na Novom Beogradu i u Zemunu (MAPA)

Neki od važnijih projekata vezanih za levu stranu Dunava tiču se sređivanja kanalizacije koja konstantno pravi probleme u tim naseljima, takođe u planu je nova pristupna saobraćajnica i otvaranje slobodne zone na opštini Palilula.

crkva-borca

Crkva u Borči Foto: Srbija Danas
Procenjuje se da u naseljima na levoj strani Dunava živi oko 120.000 ljudi, a bolja povezanost stvorila je i uslove za pokretanje svih vrsta industrija povezanih sa poljoprivredom. U Krnjači se ne čase časa i još sredinom jula je počela izgradnja pristupne saobraćajnice koja će povezati Pančevački put sa Dunavskim nasipom i omogućiti razvoj privrede ovog dela grada.

 

Pomoću saobraćajnie povezaće se crpna stanica Krnjača 1 i buduće postrojenje za preradu otpadnih voda po završetku crpn stanice Krnjača 2. Ovo je važno i za građane ovog dela Palilule jer će to sve omogućiti i njima da se povežu na kanalizacioni sistem.

SD

Komentari su zatvoreni.