Koje autlete u okolini Beča morate posetiti?

soping

Polako ali sigurno bliži nam se period Božićnih i novogodišnjih praznika. Period darivanja kada biramo poklone za druge, ali ponešto poklanjamo i sebi. Pored ove divne prirode praznika koji su pred nama i perioda darovanja, ovo je i vreme kada kreću velika sniženja, pa je idelano da baš ovo vreme ostavite za šoping. A jedno od najboljih mesta za šoping u Evropi je Beč!

Svake godine ovaj grad u srcu Evrope poseti više od deset miliona turista. Iz godine u godinu Beč obara rekorde po broju poseta i noćenja, a u austrijsku prestonicu tokom čitave godine dolaze kako turisti iz naše zemlje i regiona, tako i turisti iz čitavog sveta. U svakom godišnjem dobu milioni ljudi sa svih meridijana dolaze u ova grad kako bi uživali u svim njegovim lepotama.

Međutim, veliki broj turista u Beč ne dolazi samo zbog njegove arhitekture, širokih ulica, impozantnih katedrala, građevina i dvoraca, jedinstvene istorije i muzeja, već i zbog šopinga koji je u ovog gradu zaista vrhunski.

Beč je metropola u kojoj su svoje mesto našli svi i najveći svetski brendovi. Naročito u periodu oko novogodišnjih praznika kada kreću velika sezonska sniženja, idealno mesto gde ćete sigurno pronaći nešto za sebe i to po veoma povoljnoj ceni jesu autlet centri u blizini Beča.

Kombi prevoz Beograd Beč omogućava vam da da posetite ove autlet centre i pritom uživate u jednom komfornom putovanju do austrijske prestonice, a da pritom ne razmišljate o tome kako ćete sve te kese iz kupovine smestiti i poneti nazad.

Hramovi dobre kupovine

Definitivno, pored svih šoping molova i autleta u gradu ili blizini, najpoznatiji autlet u blizini Beča definitivno je Pandorf. Pandorf je jedan od najopremljenijih šoping centara u Evropi, i zahvaljujući kombi prevozu, sada nam je bliži nego ikada pre.

Što se tiče ponude, Pandorf se razlikuje od svih sličnih centara za šoping u Evropi po tome što je ovo hram firmirane garderobe odnosno najpoznatijih svetskih brendova. Na ovom mestu, a naročito u vreme pomenutih prazničnih sniženja, možete pronaći brendirane komade odeće, obuće i aksesoara po jako povoljnim cenama. Sam šoping centar je izuzetno dobro opremljen i čist.

U Pandorfu ima čak 160 brendova, pa je jako važno da se pre odlaska dobro organizujete, u smislu da napravite spisak butika koje obavezno želite da posetite, kako ne biste gubili vreme na lutanje u ovom ogromnom prostoru. Pravi majstori kupovine ističu da samo jedan dolazak i nekoliko sati nisu dovoljni za obilazak ovog autleta.

Kombi prevoz Beograd-Beč najbrži put do vašeg idealnog šopinga

Ukoliko se odlučite za posetu i šoping u nekom od pautleta u okolini Beča, kombi prevoz Beograd Beč je definitivno pravi izbor za vas. Kombi prevoz iz Beograda do Beča obavlja se svakog dana, a najbolje agencije koje se bave ovakvim prevozom odvoze vas do bilo koje željene adrese u Beču. Kombi prevoz Beograd Beč je naisplatljiviji i ukoliko želite da posetite Pandorf ili neki drugi autlet centar. Ovaj komforan prevoz funkcioniše i u suprotnom pravcu – iz Beča, Pandorfa ili Linca svaki dan organizovan je prevoz nazad za Beograd, i to preko Subotice i Novog Sada.