KOJA SU DANAS DVA NAJPOŠTENIJA ZANIMANJA U SVETU?

0

KOJA SU DANAS DVA NAJPOŠTENIJA ZANIMANJA U SVETU?

Odgovorno, argumetovano i suvislo ću vam dole vrlo ubedljivo objasniti, zašto smatram da su danas ta dva zanimanja najpoštenija zanima na svetu:

-Ženska prostitutka(Žigolo) i
-NARKODILERI

Kako fukcioniše posao prostitutke?
Uvek tržišno i uvek cena zavisi od ponude i potražnje?
Cena uvek zavisi i od klijentele, to jest od izgleda/atraktivnosti prodavačice svoga ličnog tela.
Ima li ikakav problem ovde za zakonom, nema nikakav, no kriminalci koji imaju vlat odredjuju zamislite kome će devojka davati svoje telo, dal’ za džaba, dal za dogovorenu cenu?

Ko je država da krivično goni te devojke/prostitutke zbog takvih aktivnosti je više kriminal što ih gone, no što oni sebe prodaju?
Cenim da su prostitutke/žigoloi jedno od najpoštenijih i najhumnanijih zaminanja na svetu, još od nastanla sveta i veka.
I tačka.

Sudim da je zakonodavna mafija pogotovu kod ove lažno konzervativne stoke poput nas na Balkanu, prostituciju proglasilo za krivično delo, da bi vlast ima sex za džaba, a svi ostali da to plaćaju papreno.
To je ideja vlasti uvek bili i takva i egistira gotovu stolećima.

Šta tek reći na proganjane narkodilere, retko pošteni ljudi, retko hrabri i poslovni.
Oni rade taj oposan posao samo zato što kriminalci iz vlasti svih bezmalo država sveta razne droge proglašavaju za kriminalnu delatnost, znate iz kog motiva?
Samo zato što dok je nešto krivično goni, cene toga idu u nebo, i taj posao je unosan jer je rizičan.
A rizičan je jer bagra od vlastodržaca tako hoće, da kontroliše te supstance, da bi lepo živeli upravo od sivog i crnog tržišta tih droga.Jasno kao beli dan.

Kada bi se sve droge na svetu legalizovale, cena svih tih suptanci bi toliko pala na legalnom tržištiu, da se ne bi se ni isplatila njihova proizvodnja.
E baš iz toj jedinog razloga vlasti ne žele da bilo koje droge legalizuiju i učine ih dostupne poput brašna tipa 400 i 500.
Poput soli, šečera, cimeta, sode bikarbone itd.

Kada bi sutra neko proglasilo brašno za drogu i inkriminisao taj proizvod, od sutra bi cene kile braćna bila 200€, a ne pola evra koliko je cena danas.
E u tome je kvaka i žvaka oko tih stvari.

Ne znam dal’ znate?Trenutno u Americi čak 25 miliona ljude se bave poslom oko droge, a tih 25 miliona čine: Konzumeti, prodavci droga i naravno goniči koji kao jure te koji prodaju i konzumiraju je.
E zato USA ne želi recimo da to legalizuje, ostade bezmalo 10% stanovništva bez posla i biznisa.

Ina kraju ove teme i narkodilerima da kažem i sledeće:
Ne postoje pokvareniji, gluplji i podmukliji ljudi, koji cene da su veći kriminalci oni ljudi koji prodaju drogu, no koji je naručuju i konzumiraju?
Prodavci svakvih droga su najveća gospoda za sve prodavce i trgovce na ovome svetu.Imaju moj respekt do neba.

Na kraju da rezimiramo i komlemetiramo ova zanimanja za drugim zanimanjima?

-Da neće neko da mi kaže da je poštenije danas biti političar koji krade po difoltu i po volji glasača milione ljudi, no bilo kakva prostitutka?
Prostitutka je exelencija i pojam poštenja i moralnosti za sve političare ovoga sveta.
Nije valjda da ovo nije opšte poznata stvar, zato političari i donose takve zakone da kao gone prostitutke, a tajno se sa njima sastaju i dele krevete/pare i privilegije.

-Ko je danas pošteniji u Srbiji recimo?

Gro novinara, medija, urednika nacionalnih TV-frekfencija, ili one silne proste STARLETE koje se danas pojavljuju više u medijima no vremenska prognoza.

-Ko je danas normalniji, radnik, ili radnica u Goši ili u Yuri koji rade za 200€ mesečno, ili ne primaju ni toliko?
Ili ove prostitutke koji njihovu mesečnu platu uzmu za dva sata hopa-cupa u krevetu je l’ te?

Vaša email adresa neće biti objavljena.