KO SE JOŠ PLAŠI DRUŠTVENIH MREŽA?

0

Zakerberg

Malo, malo pa čitam ovakve i slične tekstove o društvenim mrežama, a pogotovu o fejsbuku.
Ova anonimna gnjida i ostale vaške koje pišu takve takstove, i daju razne izjave u stilu: Fejzbuk zna sve o vama, on vas prati i tako to?
Pa ja bih bio najnesrećniji čovek sveta kada to ne bi radio stvarno fejs, da me prati sve vreme i svaki dan šta pišem, radim i ponašam se?
Dakle, plašim se da to ne radi niko, a ako radi, onda ću nastaviti da me bolje upoznaju i više i stalno.
Eto toliko su me zaplašile i uplašile te kukavice i jadnici koji nas kao plaše da smo mi pod prismotrom fejsa.Daj bože da je baš tako?

Ovaj džiber anonimni je očito dobio otkaz u kompaniji o kojoj je reč, pa sad anonimno blebeće o brboće kao jadni mali ozlojedjeni crvić.
Fejsbuk je dar od boga zvani Zakerberg, i svi koji ga ovako prozivaju su jadnici koji su dobili otkaz, i sada pričaju tužnu svoju osvetničku priču.Jadno i bedno.Da ponovim to još jednom.

Ko nas tera da pišemo ovde, ko nas tera da imaju nalog na fejsu? Niko, prema tome ove bljuvotine koje čuh od ovog tipa su mi nebulozne i prazne.

I šta kaže dijabola, vlasnik fejsa želi da upravlja našim životima?Ma šta mi reče, bolje je da našim životima upravlja Vulin, Dačić i Vučić?Mrššš stočni fondu i krmenjolcu.
Fejs je bogom dat slobodarski mediji i želim da me prati ceo život šta radim i kako radim?I tačka.

Vaša email adresa neće biti objavljena.