KARIĆIZAM

0

      BK-KOMPANIJA I KARIĆ MITOMANIJA

Rešio sam da napišem tekst o Bogoljubu Kariću, o njegovim poslovima po inostranstvu pre svega, a inspirisan njegovim povratku u Srbiji, i stavljanjem na stranu onog istog partijskog čoveka koji je uništio oko 80% gradjana Srbije kako ekonomski tako i na svaki drugi način.

Zanimljivo je pre svega gde to egzistira i radi BK-kompanija?
Uvek u raspalim društvima, sistemima gde vlada državna mafija otudjena od gradjana te države, gde su gradjani i narod ništa, a svi ostali su sve i sja.

BK-kompanija uvek svoje gradjevinske poduhvate pravi u Rusiji, Belorusilji, Moldaviji i sličnim raspalim državama, a zašto?
Zato, što se u takvim državama posao sklapa uz koruptivne radnje direktno sa vladarima te države, a ne sa institucijama, ministarstvima itd.
Lepo se napravi dil sa mafijom te države, oni njima dozvolu za rad i biznis, a on njima 30% mita za tu privelegiju.I to je tajna njihovih poslova u takvih raspalim državama.

Zanimljivo je, da BK-kompaniji nikada, ali nikada nije uspela da dobije posao u državama gde ne vlada politička mafija, kao recimo u USA, Francuskoj, Britaniji,Nemačkoj, Holandiji, Finskoj, Švedskoj, Austriji.
Tamo oni ne mogu da dobiju posao ni cipele da brišu gradjanima tih država.Toliko o BK-kompanijama, njenom lideru, šefu i osnivaču.

I gde smo sada došli?
Bk-kompanija i njen guru sada opet rade i obećavaju ono isto što su radili na Ruskom tržištu i prostoru, da ovde počnu da rade razne nekretnine, ali tako što taj posao neće dobiti na tenderu, no za stolom i razgovorom sa vanknjižnim vlasnikom Srbije, kojem se upravu kruni deo vlasništva pred naše rodjene oči.

Malo se preigrao i istrčao BK-igrač, pa se još ne zna dal će njegov mecena da dobije naredne izbore i da jašu zajedno raspalu Srbiju ko mlado MAGARE, ili neće?
Taj rasplet se bliži, do njega ćemo doći koliko u sred proleća kada mu vreme jeste.Pa do tada to MAGARE će da isčekuje svog plahovitog jahača?

Vaša email adresa neće biti objavljena.