KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: VUČIĆ

0 688

KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: VUČIĆ 

Evo nastavljam serijal pisanja o predsedničkom kandatima, danas je na redu ovaj dole vodeći ŠIZOFRENIČAR.
Šta reći o ovom monstrum-kandidatu, a da to već nije milion puta rečeno, napisno, elaborirano?
Imamo kandidata koji se igra sa ljudima, državom, institucijama i sudbinama ljudi bolje, jače i zabavnije, od bilo kojeg klinca/deteta u “Dečjem Vrtiću” gde gostuje neki animator i čarobnjak iz OZA.
Čovek se od pobede na prošlim izborima baš lepo šegačio punih 3 i po meseca sa nekavim spektkularnim fantomskim “EXPOZEOM” za koji je tvrdio da će imati 60, pa 90, pa 120, ili 360 strana itd.
Na kraju se ispostavilo da on nije pisao nikakav expoze, no mu je to neko skockao za par dana, ali on je to razlačio preko medija kao pekar majstor za razlaćenje kora za pitu gibanicu.
Na kraju je zakazao sednicu vlade u sred skupštine Srbije sa sve poslanicima, tu je čitao taj isprazni “EXPOZE” dok mu nije utrnuo jezik, noge i mozak.
Govorilo se u njegovim medijima da je to najbolji “Expoze” od Dositeja Obradovića i od same izmišljene reči koja se zove”EXPOZE”.Bilo je predloga da se kandiduje to za “NOBELA” 🙂
I šta se dešava sa tom medijskom farsom, ništa, stavio je taj #Expoze u fiJoku i zaključao ga, bacio ključ od toga u “BG u Vodi” i računa na kokoške iz javnog mnjenja koji se nikada ovoga neće ni setiti niti ga u vezi toga iko pitati nešto?
Video je ništak opet, da nije sposoban da zakuca ekser u zid sam, i obesi na njega neku sliku koju je dobio na poklon od nekog političkog #PRILEPKA.
A ne da vodi bilo koje reforme, vladu, unapredjuje institucije i društvo u celini.
Ma kakvi, za njega je to “Nemoguća Misija”, on nije nikada ni učen da radi nešto konkretno stvarno u životu, već da laže i vara sve oko sebe.
I gde smo sada stigli, odustaje lano i volšebno od posla premijera vlade posle pola godine, a o kojem pojma nema sve vreme kao i svi njegovi predhodnici.
Naravno učinilo mu se da bi mu legla jedna druga TRUT-državna funkcija, a to je mesto predsednika Srbije.
Posao je kao iz snova za njega dokazanog lenjivca koji nikada ništa nije uradio do kraja.
Dakle, želi posao: Lezi lebu da te jebem, pardom da te jedem.
Kao što iz izloženog vidite, imamo posla sa dokazanim lupežom, trutom, prevarantom, bolesnikom, lažovom, hohšaplerom i štetočinom.
Elem, svi ti gore pobrojani pridevi su kao poručeni da neko takav bude favorit za predsednika države.
Ionako je kod nas i kod njega lično sve prevara, laž i farsa, zašto to ne bi bila i ta vrhovna institucija i funkcija u državi.
Pitam to sve nas ovde?VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.