KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: BELI_SAMO_JAKO

0 635

KANDIDAT ZA PREDESDNIKA SRBIJE: #BELI_SAMO_JAKO

#BELI-BELA PČELA PROTIV HILJADE CRNIH POLITIČKIH TRUTOVA

Ovim tekstom želim da otkrijem “SVETI GRAL”, to jest zašto bi pobeda #Belog na ovim izborima bila u Srbiji korisnija no da nam neko pokloni 100 milijardi nekavih $ i €?

Samo ubedljiva pobeda #Belog, bilo u 1. ili 2. krugu bi donela spektakularnu korisnu spoznaju, da su nam svi političari dopizdeli, da su svi prezreni, potrošeni i izarabljeni.

Posle te #JAKE_pobede kredibilitet svih političara u državi Srbiji spao bi i ogolio bi se kao nikada pre i posle.
On je i bez toga uvek bio takav jadan, ali nismo do sada imali tu potvrdu na izborima, jer se na istima uvek pojavljuju baš ti jadnici i ništaci.Pa glasačko vojničko telo ih samo glasačkom aklamacijom aminuje.

Samo pobeda #BELOG bi Srbiju ozdravilo, i oteralo sa političke scene hiljade političkih ganstera, lopina, ludaka, manijaka, secikesa i ništaka.
Sama spoznaja da su izgubili izbore od anonimnog dečka sa periferije Beograda, koji nema nikakvog političkog pedigrea i iskustva.Od njih bi napravilo očajnike, nevericu i izubljene ljude u vremenu i prostoru.

#Beli ima priču koja obesmišljava i ogoljava doživotne politikante, prevarate i manipulante.To je dovoljno za pobedu na ovim izborima.

Da bi se ona desila, mora da u glasačkom telu Srbiji dodje do preko potrebne “Discipline Kičme” morala, karaktera i samoorganzovanosti da se masovno izadje na te izbore 2. aprila.
Da se na ta glasačka mesta masovno odradi posao i time završimo neodložni posao sa bandom koja nas jaše ko Magarce iako nismo za te jahače uopšte ni glasali.

Šta u ovom tekstu nije jasno?

#Beli je kao rodjen da u Srbiji uspešno identifikuje i izbaci na čistinu partijske gnjide, intelektualne onaniste i umišljene filozofiste??
I tačka.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.