KAKO JE SIROTINJA IZDALA “BELOG” ?

0 429
KAMENE FACE I FENOMENOLOGIJA # BELOG

Najzanimljiva fora sa #Belim je stvarno ta, što za njega stvarno nije glasala nikakva sirotinja raja, no sve suprotno.
Najsvesnija, najupućenija i umno samosvesna grupacija glasača u Srbiji.
Sva sirotinja i uboga i umno defektna žgadija je glasala za Vučića i to 100%.
Ono jeste tačno da je “sirotinja uzvratila udarac”, ali tako što su rekoh masovno glasali za kandidata koji ih je osiromašio i produbio to njihovo siromaštvo, i koji služi u tom smislu za produžavanje vlasti baš toga koji ih je takve i napravio.Paradoks života i postojanja.

Nadam se toplo da će pomreti pola njih do sledećih izbora.To bi bila civilizacijska, politička pravda ako nje ovde uopšte ima u bilo kom segmentu društva.A nema.

Kao što se da videti, siromašvo velikih razmera u Srbiji ima svoj cilj, naum i služi svrsi, da bi se lakše vladalo milionima ljudi.I to se i dešava kod nas već 25 godina.
U poslenjih 5. godina to se radikalizovalo i usavršilo do neslućenih visina.

U tom smislu, vidi se iz aviona, da se baš niko ne sekira u državi Srbiji što je broj siromašnih i očajnih ljudi sve veći i veći.
Svi oni takvi idu samo na jednu kamaru i stranu, a to je vladajuća napredna strana, a sve sa komedijom o njihovoj naprednosti njih samih i lično, a o nazadnosti svega ostaloga kod nas.
Ovo ima baš logike.

Ekstra zanimljivo za ove izbore je i to, što rekoh, sirotinja uopšte nije prepoznala i razumela#BELOG, no ga je prepozna ona strana koja to i nije baš.
Uzmimo primer Mladenovca. gde je 30% mladenovčana glasalo za #Belog, a bezmalo 70% teške sirotinje iz Mladenovca su glasali za napredne experte koji prave ljude siromašnima na naučnoj i lopovskoj bazi.
Elem, pokazalo se, da svako ko nije siromašan u Srbiji, najveći je neprijatelj pobednika ovih predsedničkih izbora, a pogotovu ste neprihvatljivi ako imate bar gram soli u glavi.
Njih ta SO prosto uznemirava i onespokojava, njima je bljutavost u svemu šta rade ALFA I OMEGA njihove politike i delanja.
Zato mi imamo posla sa onom grupacijom u društvu, koja niti smrdi,niti miriše?
A to svojstvo ima KAMENJE.
Mi imamo na vlasti ljude sa kamenjem u glavi i kamene face koje se tako ponašaju sve vreme na vlasti i za sve vreme svih izbornih radnji.I to je to.I tačka.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.