KAKO BITI GLUP 27. GODINA ?

0 589

NJEGOVA EXELENCIJA PREDESEDNIK SRBIJE ?

Živeo sam i živim do sada pod vlašću predsednika Tita, Miloševića, Lilića. MIlutinovića, Koštunice, Tadića i sada Tome Nikolića.

Evo upravo kanim da napišem tekst o nekome, o nečemu što bi trebalo da se zove i zasluži onaj gore naslov.

Da vidimo recimo kakvi su sve likovi i pojedinci bili predsednici Srbije od 1990. do 2017. godine?

Slobodan Milošević-Klasičan ondašnji komunistički ganster, prevejane inteligencije koju je istu koristio samo za sebe lično i za svoju užu familiju.
Mogao je da promeni u razvaljenoj Srbiji bukvalno sve, a nije želeo ništa, sem da Srbiju podjarmi lično sebi i svojoj bandi kriminalaca.
Svoje saradnike je smatrao njegovim sugama, a narod običnom stokom.
I tu je bio apsolutno u pravu.A zašto je bio u pravu?

Zato što je svoju apsolutnu vlast 100% koristio da bi učvsrto ličnu vlast a preko mafijaške klike iz politike i bezbedonosnih službi koja je brinula samo o njemu, i nikome više u državi.
U prevodu na srpski: Udružena banda krimninalaca koji su vladali samovoljno i bez ikakve kontrole od bilo koga i ičega.

Što ga je narod baš takvog više voleo, cenio, on je taj narod više mrzeo iz dna duše.I to mu ne zameram, taj njegov narod je zaslužio njega, a on taksav narod i gradjane.

Kako je na kraju završio politički karijeru?Isto onako kakav je i bio sve vreme vlasti?
Brutano je uhapšen, odveden na sud u HAGU kao poslednji klošar i šef balkanskih ganstera.
A gde je umro kao pas, savim zasluženo i kažnjenjen je od onih kojima ništa nije ružno učinio, a ne od onih koje je u crno zavio.
Jer ti su za njega mislili i dalje da je on heroj.Zato njemu nije moglo da se sudi u Srbiji.
Pravosnažno je u Srbiji osudjen za ubistva svojih političkih protivnika.
Njegovi sastrapi i danas vladaju Srbijom kao manjinska vlast.Amin.

Posle Miloševića bila je serija nebitnih i bezličnih likova i veoma benignih, i to od strane Zorana Lilića i Milana Milutinovića.
Oni su se za vreme svoga mandata toliko pitali o bilo čemu, kao pisac ovih redova o UN-politici i NASA-programina.Dakle, nimalo.

Vojislav Koštunica-Naslenik Miloševića, koji je pobedio istog samo zato što je je bio bezlična i potuljena nakaza od čoveka, veome izraženog mračnog lika i dela.
Narod ga je iz očaja izabrao za predsednika Srbije kao mirnog i bezopasnog sungulata sa mnogim primesama MONGOLOIDNOSTI kao takve.

Pokazao se kao podmukli politički klovn i ništak, koji se okružio sa najgorim šljamom u državi, a koji je potekao iz državne nomenklature i bezbedonosnmih službi iz vojske i policije.

On i ti njegovi kriminalci i partijski saradnici su deo te zločinačke ekipe koji je radio za DB,a u smislu da se očuva zločnački Miloševićev sistem vladanja i delanja.
Veoma destruktivan lik, čovek, stanka mu, pokvareni do srži, opljačkali su najveće privatizacione firme i preduzeća.

Dok je bio predsednik Srbiji ćutao je sve vreme kao pička najveća, glasa nije puštao.
A u Srbiji je baš tada cvetao kriminal nevidjenih razmera veći no za vreme ona svetska rata.
Kada je došlo do streljanja premijera Srbije Djindjića sredinom marta 2003. lično se silno obradovao kao i svi iz njegove stranke i ondašnje opozicije iz redova radikala.

Mutnijeg, pokvarenijeg čoveka majka radja samo jednom u toku porodjaja.Veoma negativna njuška od čoveka i političkog delatnika.
Šta reći o čoveku TRUTU, koji ni sa 70 godina nije imao nijedne sede vlasi?
Ili se redovno farbao kosu, ili je genetska spora masa koja kasni čak i u tome.Daleko mu lepa kuća njega tako ružnog i odbojnog.

BORIS TADIĆ-Došao je i taj dan, da jedna DS-devojčica zanimljivog izgleda koja nosi zamislite pantalone i odela, zauzme u dva mandata fotelju predsednika Srbije.

Za vreme te njegove vladavine od čak 8 godina.Isti je zapamćen samo po šepurenju, po dizanju onoj raskošnog perja poput one živine koja se zove PAUN.

Tog mufljuza, tu lenčugu, tu demokratsku zamltu ništa u životu za ta dva mandata nije zanimalo.Sem protokolarno da pokaže svoj manekenski hod i blagoteleći pogled.

Mislio je isto što i sadašnji gazda Srbije, da pomoću spotova i medija može doveka da osvaja vlast i mandate i funkcije.
I zajebo’ se na kraju balade, da se čak i njegovima zgadio i pustili su ga svi niz vodu.

Mogao i on da menja Srbiju, aki to ga nije zanimalo ni pod razno, više je voleo da menja ženske i glumi zavodnika BOKIJA.
Zavšio je isto kao i što je vladao?
Postao je janik, nebitan lik, svi ga se klone, nikome više nije niti zanimljiv niti intresantan.
Postao je tužni lik i odbačen od svih kao ružno demokratsko pače.

TOMISLAV NIKOLIĆ-Došao je red da i ovaj PAVIJANA bude predsednik Srbije.Možete misliti kakav je bio Tadić, kada je izgubio izbore od polusveta kakav je Toma-diploma.

Toma se pokazao tačno onako kako smo ga i zamljljali i očekivali?
Politički je bio dosta talentovan, ali mentalno i retorički je uvek bio na nivou osobe ometene u razvoju.

Seljače iz okoline Kragujevca, koje je okopavalo seljačka groblja u mladosti, postao je glavna politička figura u jednom mometu.
Vrlo zanimljivo.
Nije odeoleo kao siroma čovek svetlima velegrada, ušao je u velike pare, u velike stanove, u vele, u svile i kadife i nije znao šta ga je snašlo.Ali je znao da mora iskoristitio šansu da svojom funkcijom obezbedi i sebe i porodicu bar u dva kolena.

Počeo je kao pravi hrčak da skuplja hektare placeva, zemljišta, vikendica, stanova, keša i žutih dukata.svega mu je bilo malo?
U to ime, ubacio je u biznis svoju bizarnu ženu da mu pripomogne.a u “HUMANOM” pljačkanju bogatih privrednika u Srbiji.
I to im je išlo kao bog sve vreme nandata.

Toliko mu se sve to dopalo, da je poželeo da sve to ponovi i reprzira još jednom.
Ali politočki sin ga je nagazio na političi poduži rep i rekao mu: Ćale, dosta si ti tu vojevao, pusti sada mene malo, ja sam mladji i perspektivniji za taj tvoj biznis i posao.

Bio se bogami naljutio tata, ali samo kratko, brzo ga je sin stavio pod partijsku čizmu i on se predao.

Šta reči, Toma je jedna klasična srpska priča o čoveku džukeli, o ništaku, o bedniku.
Koji je svoju funkciju koristio da vidi malo sveta, malo poznatih državnika i to o tudjem trošku.Umesto da je pratio rad vlade i život običnih gradjana koji su ga onomad glasali.On se šetkao i tihovao sve vreme.

Pokazao se da je TOMA jedno veliko napredno GOVNO, kojeg su se čak i njegovi odrekli, a ne kamoli svekoliki glasači.

Umesto da je predsednik NIKOLIĆ-svoj mandat podrediu u službi svojuh glasača i naroda koji ga je tu postavio.
Ne, on je odlučio da služi svog poličkog sina, koji ga je na kraju balade oterao s vlasti i političke scene kao šugavo pseto.

Dzaba je ćutao, dzaba mu je bio lojalan,. džaba sve, ispao je glup kao ćuskija, što on i jeste bio sve vreme.Ali niko nije to hteo da mu kaže.Pa sam ja to morao ovako neutralno i nepristrasno da napišem.

Šta na kraju reči o svemu gore opisanom i napisanom?
Može li se ijedan predsednik Srbije nazvati: EXELENCIJOOM, i zaslužuje li ijedan od njih to?

Naravno da ne, ali može se za sve njih zajedno gore reči: Govna retko kad biraju nešto drugo koje nije slično govnima.I tačka.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.