KADA ĆE NAM BITI BOLJE ?

0

Pitanje iz naslova je večno pitanje u Srbiji već stolećima, i uvek je ostalo farsa.Možda baš danas imamo taj pravi odgovor?A on glasi: Kada umru sve babe i dede u Srbiji kao ova gore na slici.

Ispostavilo se da ono na šta smo uvek sumnjali, da u Srbiji našu bedu i jad i siromaštvo najbolje čuvaju i najbolje ga cemetiraju baš ti janici i nesrećnici.

Ko pročita tekst poviše naslova shvatiće o čemu se ovde radi, i koliko smo stvarno doprli do relevantnog i tačnog odgovora, zašto je naša ekonomska i politička kataklizma nerešiva bez nestnka bar polovine naše sirotinje u godinama, a i umno i mentalno poremećene većine.Realno.

Izgleda sve to gore brutalno, grozno, ali to je naša stvarna stvarnost, realnost, i to tačno registrovana i apostrofirana.Može da nam se ona ne dopada, al to nju neće činiti manje ubedljivom.

Sve u svemu, naš problem je vezan za nesrećnike u Srbiji, koji ne umeju da prepoznaju ko im je tu nesreću uveo u njihove živote, no čak tu istu nesreću gaje, glasaju, čuvaju i podržavaju.Ma fenomenalno.Da bolje biti i ne može kod nas.

Na kraju odgovor na pitanje u naslovu teksta, kada će nam biti bolje?Kada umremo 100%, a ako preživimo, neizvesno je i verovatno nikada, a možda i kasnije.

Vaša email adresa neće biti objavljena.