JUGOSLAV JOVIĆ, SUPRUGA UHAPŠENOG MIROLJUBA JEVTIĆA,SLAVICA ANIĆ JEVTIĆ I NAJBLIŽI SARADNICI IZ JOVIĆEVOG KABINETA

2 56,664

V.d. generalni direktor ,,Srbija voza”a.d.Jugoslav Jović i njegovi najblži saradnici smišljeno pravili prljave igre kako bi prikrivali sumnjive radnje u ,,Srbija vozu”a.d.

 

UNAPREDILI REVIZORE U CENTRU ZA KONTROLU PRIHODA ,,SRBIJA VOZA”A.D. KOJI RADE POD LAŽNO STEČENIM REVIZORSKIM LEGITIMACIJAMA

 

Kako saznajemo od dobro obaveštenih sagovornika J.Jović je u dogovoru sa svojim najbližim saradnicima u Centru za kontrolu prihoda ,,Srbija voza”a.d. vratio smenjene revizore koje je još i unapredio. Nakon što je neosnovano smenio Marinu Popović koja je kao zamenik direktora Centra za kontrolu prihoda rukovodila istim i koja je smenila revizore Natašu Milunović i Rajka Divljana, Jović je na mestu direktora navedenog Centra postavio Milisava Stankovića koga je direktor Centra za unutrašnju kontrolu Slobodan Mićević oterao iz tog centra.

 

Milisav Stanković i ekipa napravili su dogovor da se nakaon što ga postave na mestu direktora Centra za kontrolu prihoda da isti odustane od prijave koje je podneo protiv direktora Centra za unutrašnju kontrolu Slobodana Mićevića i da vrati smenjene revizore u Centar za konotrolu prihoda i još da ih unapredi jer su tražili da imaju velike plate. Iako je svima bilo jasno da Milisav S. nije kadar za to radno mesto odgovaro im je iz razloga jer je za njih podoban i ko zna u kojim još kombinacijama upleten. Za uzvrat dobio je direktorsku platu i njima poznate privilegije.

 

U prljavoj igri učestvovali i menadžeri Đorđe Prokić, Antonja Kapisazović, Zoran Puzović, izvršni direktor Vesna Radosavljević, direktor Centra za unutrašnju kontrolu Slobodan Mićević i supruga uhapšenog bivšeg v.d.generalnog direktora ,, Infrastrukture železnica Srbije”a.d. Miroljuba Jevtića, Slavica Anić Jevtić.

Inače Jugoslav Jović je sa istim tim revizorima i navednim najbližim saradnicima unapred smišljao kako da Marini Popović i njenom kolegi Zoranu Mančeviću nameštaju lažne afere jer nisu hteli da učestvuju u njihovim prljavim igrama.

Foto: Tanjug

Javna je tajna da su trgovali uticajem moći i zahvaljujući Miroljubu Jevtiću dobili pozicije na kojima jesu. Iako su kadrovi koji imaju mnogo putera na glavi moć, data su im rukovodeća mesta ,dobre zarade, dnevnice, stimulacije i ko zna šta još jer su kadrovi Miroljuba Jevtića za koga se zna da je jedan od najbližih saradnika ministarke građevinarstva, saobraćaja i inrfrastrukture Zorane Mihajlović.

 

Nataša Milunović i Rajko Divljan su duži vremenski period uzimali dnevnice i radili pod lažno stečenim legitimacijama, uzimali dnevnice koje im je dodelio Radomir Vučićević bivši direktor CKP-a. Jović je pokušavao da to sakrije pozivajući se navodno na njihovu stručnost ali nikada nije izneo činjenice koje to dokazuju.

Maltretiranja i pritisci na zaposlene kako iz CKP-a tako i drugih izaposlenih iz ,,Srbija voza”a.a od strane Slavice Anić Jevtić nisu prestajali. Јовић i njegovi navedeni saradnici nisu preduzimali nikakve mere u interesu ,,Srbija voza”a.d.iako im je sve dokumentovano. Nastavili su da gledaju samo kako da ostvare lične ciljeve i nastavili su sa pozivanjem na uticaj moći i zaista su bili zaštićeni, a što govori i činjenica da su vratili revizore R.Divljana i N.Milunović protiv kojih postoje krivične prijave i pored toga omogućili im da nastave da kontrolišu transportni prihod i strogouračunate obrsce na blagajnama ,,Srbija voza”a.d.kao što govori i činjenica da još uvek sebe u svojim foteljama.

 

Uz pozivanje na uticaj moći tj. moći sada uhapšenog bivšeg v.d.generalnog direktora ,,Infrastrukture železnica Srbije” na Miroljuba Jevtića i ministarku građevinarstva, saobraćaja i inrfrastrukture Zoranu Mihajlović bahatosti v.d.generalnog direktora,,Srbija voza”a.d Jugoslava Jovića i njegovih bliskih saradnika nikad kraja.

Kako bi sakrili i druge propuste, nepravilnosti u radu, sumnjive radnje smislili su da je najbolja odbrana da smisle lažne afere i udare na Marinu Popović i Zorana Mančevića koji nemaju ni jednu mrlju u svom životu jer su im smetali zato što su se zvanično obraćali ukazivajući na nepravilnosti kako bi se preduzele određene mere i naravno kako bi iskompromitovali Marinu Popovć da ne dođe na mestu generalnog direktora ,,Srbija voza”a.d.

 Komentari

komentara

Foto Facebook
Izvor/Autor Redakcija
2 Komentara
  1. Pera Komentariše

    Svaka čast ovoj gospođi Marini.Konačno jedna hrabra i odvažna žena. Da nas je Bog dao više takvih,pa da stanemo na put lopinama koje haraju (čitaj:potkradaju) državna preduzeća godina,decenijama unazad,i koji stavljaju lični interes ispred svega,bez imalo društvene odgovornosti ili ne daj Bože griže savesti…Poštena Srbija je uz godpođu Marinu!!!

  2. Zaposleni Komentariše

    Poštenjem do bolje,pravednije i uspešnije Srbije…Svim srcem uz Marinu!Zaposleni

Vaša email adresa neće biti objavljena.