JA NISAM NATAŠA I NEMAM SEKS S PROFESORIMA: Autorka kontroverzne knjige “Trofeji” otkrila nove detalje!

To je isključivo umetničko delo i plod mog umetničkog doživljaja. Nikoga nisam opisala, to su moji, izmišljeni likovi. Ako se neko pronašao, to nije moj problem, nego njihov. U knjizi nigde ne piše da je u pitanju Saobraćajna škola – rekla je mlada književnica

Tamara Marinković, bivša učenica Saobraćajno-tehničke škole, koju je proteklih nedelja žestoko uzdrmao seks skandal zbog knjige “Trofeji”, izašla je iz ilegale i prvi put se oglasila.

Tamara, u čijoj knjizi su opisani seksualni odnosi između profesora i maloletnih učenica, i u kojoj je do detalja opisala putovanje kroz srednju školu devojke kojoj je dala ime Nataša, i ima 17 godina, prilikom gostovanja na televiziji rekla je da ona nije devojka iz knjige, i da su događaji u njoj u potpunosti izmišljeni.

Tamara-Marinkovic

Foto: Instgaram/tasa_trofejiFoto: Instgaram/tasa_trofeji
– To je isključivo umetničko delo i plod mog umetničkog doživljaja. Nikoga nisam opisala, to su moji, izmišljeni likovi. Ako se neko pronašao, to nije moj problem, nego njihov. U knjizi nigde ne piše da je u pitanju Saobraćajna škola – rekla je Tamara na Televiziji Pink i dodala:

– Ja pišem kratke priče od 12 godine. Prošle godine sam odlučila da napišem roman i napisala ga, a najviše je na mene uticala knjiga “Una” Mome Kapora.

Tamara-Marinkovic beograd24

Foto: Instagram/tasa_kizaFoto: Instagram/tasa_kiza

Iako autorka navodi da je knjiga fikcija, ona smatra da svako može da se pronađe u knjizi.

– U mojoj knjizi Nataša ima intimne odnose sa jednim profesorom i ima 17 godina, a ja imam 23 godine nikad nisam imala takvo iskustvo – rekla je mlada književnica.

Tamara-Marinkovic1beograd23

Foto: saobteh.edu.rs, Instgaram/tasa_trofejiFoto: saobteh.edu.rs, Instgaram/tasa_trofeji

Većini je čudno odakle takva inspiracija tako mladoj osobi.

– Ja sam Tamara, nisam Nataša, ja sam samo pisac. Ne razumem zašto bi knjiga izazvala bilo kakve posledice. Napisala sam i drugu i treću knjigu. Radni naslov je “Kristina”, ali je u prvom licu i ne želim da me opet pomešaju sa glavnom junakinjom. Ne želim medijsku pažnju”.

Tamara je objasnila da je niko nikada nije zvao iz Saobraćajne škole, što potvrđuje njenu priču da je celokupna knjiga izmišljena, kao i događaji u njoj.

(Telegraf.rs)

Komentari su zatvoreni.