IZMENE SAOBRAĆAJA U NOVOM BEOGRADU: Evo koje linije gradskog prevoza voze novim trasama

U Studentskoj ulici, Bulevaru Zorana Đinđića i na Tošinom bunaru u Novom Beogradu saobraćaj je od danas izmenjen zbog postavljanja kablovskih vodova, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj Beograda.

Kako je saopšteno, u Bulevaru Zorana Đinđića, na delu od Studentske ulice do Tošinog bunara od 3. avgusta u 13.00 časova do 15. avgusta saobraćaj će biti obustavljen.

Autobusi na linijama 72, 75, 76, 77, 82, 708, E4, 75N i 603N će, u oba smera, na delu od raskrsnice Pariske komune – Studentska do raskrsnice Tošin bunar – Bulevar Zorana Djindjića saobraćati ulicama Pariske komune, Tošin bunar i dalje redovnim trasama.Vozila sa linije 74 i 612 u oba smera, na delu od raskrsnice Narodnih heroja – Bulevar Zorana Djindjića do raskrsnice Tošin bunar – Bulevar Zorana Djindjića saobraćaće sledećim saobraćajnicama: Narodnih heroja, Pariske komune, Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 15N u oba smera, na delu od raskrsnice Pariske komune – Studentska do raskrsnice Tošin bunar – Prilaz saobraćaće ulicama Pariske komune, Tošin bunar i dalje redovnim trasama.

Kurir

Komentari su zatvoreni.