IZBORI U BEOGRADU: Pogledajte ko je na glasanje došao u pratnji, ko s psom, ko sam, a glasao je i poznati pevač!

Birališta u Beogradu su otvorena u sedam časova, a većina kandidata na beogradskim izborima za gradonačelnike i odbornike je, uprkos snegu, poranila na glasanje.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

Tako je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić nešto posle 9.15 sati glasao je na biračkom mestu u Novom Beogradu, gde je došao sa ćerkom Milicom.

 

FOTO: TANJUG/TANJA VALIČ

 

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić  je svoju građansku dužnost obavila u devet sati na glasačkom mestu 34 u Školi za dizajn na Savskom vencu, a došla je sama.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

Kandidat za gradonačelnika liste “Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju” Dragan Đilas poranio je danas, i u 8 časova na biračkom mestu u opštini Vračar u Osnovnoj školi “Jovan Miodragović”.

 

FOTO: TANJUG/TANJA VALIČ

 

U Beogradu je glasao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na biračkom mestu broj 34 u opštini Savski venac.

 

FOTO: PRINTSCREEN TWITTER

 

Ministar spoljnih poslova i šef SPS-a Ivica Dačić danas je glasao na biračkom mestu broj 35 u opštini Savski venac, i tu o pratnji supruge Sanje i sina Luke, koji je danas glasao prvi put.

 

FOTO: FACEBOOK/ZORANA MIHAJLOVIĆ

 

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu broj 35 u Mesnoj zajednici “Dedinje”.  Mihajlović je glasački listić zaokružila oko 10.30 sati, a na glasanje je došla sa partnerom, sinom i psom Sunčicom.

 

FOTO: TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović glasao je jutros na svom biračkom mestu u Osnovnoj školi “Borislav Pekić”. On je na biralište došao u 7.30 sati, u društvu supruge.

 

FOTO: TANJUG/JAROSLAV PAP

 

Lider radikala Vojislav Šešelj glasao je nešto posle 10 časova na biračkom mestu broj 96 u Osnovnoj školi “Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici, u pratnji supruge Jadranke.

 

FOTO: TANJUG/FILIP KRAINČANIĆ

 

Prvi sa liste “Aleksandar Vučić -Zato što volimo Beograd” Zoran Radojičić, glasao je u Muzičkoj školi “Mokranjac”, u Krunskoj ulici u pratnji supruge Tijane.

 

FOTO: TWITTER/VUK JEREMIĆ

 

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić glasao je jutros oko 9 sati na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi “Sveti Sava”, Nikolaja Krasnova 8, u opštini Vračar, a na glasanje je poveo i mamu.

 

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac glasao je jutros u pratnji sinova, na biračkom mestu broj 66, u Mesnoj zajednici Novo Mirijevo.

 

FOTO: TANJUG/FILIP KRAINČANIĆ

 

Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG), u pratnji supruge i sina,  glasao je na biračkom mestu 38 na Novom Beogradu, u mesnoj zajednici “Stari aerodrom”.

 

FOTO: TANJUG/DIMITRIJE GOLL

 

Ministar rudarstva i energetike i kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija (JS)” Aleksandar Antić glasao je jutros u 8.15 sati na Zvezdari.

 

FOTO: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

 

Marko Bastać, nosilac liste “Šta radite bre”, glasao je na Starom gradu.  Bastać, koji je i predsednik Opštine Stari Grad, glasao je na biračkom mestu u osnovnoj školi “Skadarlija”.

 

Lider LDP-a Čedomir Jovanović je na biračkom mestu broj 5, u Mesnoj zajednici Ušće, glasao sa suprugom.

 

FOTO: TANJUG/FILIP KRAINČANIĆ

 

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić glasao je jutros u sedam sati na lokalnim izborima u Beogradu. On je građansku dužnost obavio u Gerontološkom centru na Vračaru.

 

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Na biračkom mestu broj 46 glasao je i pevač narodne muzike Era Orjanić.

 

 

(Kurir.rs/Foto: Tanjug, Filip Krainčanić)

Foto Tanjug
Izvor/Autor Kurir.rs

Komentari su zatvoreni.